Hava Durumu

Limak fark yaratıyor! 'Bütün projelerimizde iyilik hareketi var'

Enerji sektörünün öncü kuruluşlarından Limak, temelinde insana iyilik yatan sosyal sorumluluk projelerine yeni normalleşme sürecinde daha fazla ağırlık verecek. 

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2021 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2021 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Limak fark yaratıyor! 'Bütün projelerimizde iyilik hareketi var'

Enerji sektörü denilince ilk akla gelen Limak oluyor. Limak'ın bünyesinde Güney Marmara'da elektrik dağıtım hizmeti veren UEDAŞ bulunuyor.

Limak'ın Kurumsal İletişim Müdürlüğü'nü ise 15'e yakın, çalışma arkadaşıyla Yusuf Ziya Yüce yürütüyor. Yüce, ekip arkadaşlarıyla birlikte YeniDönem Gazetesi'ni ziyaret ederek göreve yeni başlayan Genel Müdürümüz Enver Akasoy ve çalışma arkadaşlarına başarı dileğinde bulundu. 

Yusuf Ziya Yüce, çalışma arkadaşları olan UEDAŞ Kurumsal İletişim Ekip Lideri Can Ginyol,  UEDAŞ Basın İlişkiler Uzmanı Burcu Sekmen ve Limak Enerji Uludağ Elektrik Basın İlişkiler Uzmanı Ayça Kandemiroğlu ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette görev yaptıkları kurumu anlattı.

'HAYATIN HEP İÇİNDEYİZ'

Limak Enerji'nin vatandaşa ve müşteri memnuniyetine önem veren bir kurum olduğunu söyleyen Yüce, bugüne kadar bir çok sosyal sorumluluk projesinde yer aldıklarını bildirdi. Projelerinin tamamında iyilik hareketi olduğuna vurgu yapan Yusuf Ziya Yüce, "Enerji sektöründe sosyal sorumluluğa önem veriyoruz. Hep iyi bir firma olarak anılmak istiyoruz. Bu yüzden bütün projelerimizde iyilik hareketi var. Her sektörün tamamına yayılıyoruz. Sağlığın, sporun ve sanatın hep içindeyiz. Hedef kitlemiz geniş. Farklı alanlarda farklı insanları etkileyecek projeleri sosyal sorumlulukla yapıyoruz. İnsanların algısına ve hayatına dokunuyoruz. Temelimizde bu var" ifadelerini kullandı.

Algıyı en çok etkileyen etkenlerden birinin sosyal sorumluluk olduğunu söyleyen Yüce, "Bilinç altına yerleşen iyi biri marka imajı için iyi sosyal sorumluluklar yapmak lazım. Biz de bunu iyi beceriyoruz. İyilik yapan kurum olarak anılmamızın temelinde ise kazandığını yine müşterisine harcayan firma olmamız yatıyor. Özetle, bizim bütün projelerimizde iyilik hareketi var" diye konuştu. 

'KAÇAĞI ÖNLEMEDE ÖNCÜYÜZ'

Yüce, Limak'ın Güney Marmara'da kayıp ve kaçak enerjiyi önlemede ilk sırada yer aldığını da sözlerine ekleyerek, pandemi sürecinde borcundan dolayı kimsenin elektriğinin kesilmediğinin de altını çizdi. 

Yüce, yeni normalleşme sürecinde saha çalışmalarına daha da ağırlık verecekleri cümlesiyle konuşmasını tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.