Hava Durumu

Liverpool'dan Trabzonsporlu yıldıza teklif!

Transferde ilk bombayı Badou Ndiaye'yi kadrosuna katarak patlatan Trabzonspor'da, savunmaya ve kanatlara takviye için çalışmalar ise sürüyor. Performansıyla Avrupa devlerinin dikkatini çeken kaleci Uğurcan hakkında da flaş bir gelişme yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2020 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2020 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Liverpool'dan Trabzonsporlu yıldıza teklif!

İngiltere Premier Lig lideri Liverpool, Trabzonspor'a Uğurcan Çakır için Karius'un da içinde yer aldığı bir teklif sundu.

İngiltere'den çok konuşulacak bir transfer iddiası geldi... o iddiaya göre Liverpool, Trabzonspor'a Uğurcan Çakır için resmi teklif yaptı.

Eklipse Sport Radio'de yer alan iddiaya göre; İngiliz ekibi genç kaleci için bordo-mavililere açıklanmayan oranda ama ciddi şekilde iyi bir rakam ve yanında da Beşiktaş'ta forma giyen Loris Karius'un bonservisini teklif etti.

Uğurcan şimdi gidecek, Karius sezon sonu gelecek

Eğer Trabzonspor bu teklifi kabul ederse Uğurcan Çakır, Ocak ayı itibariyle Liverpool'a transfer olacak. Karius ise sezon sonu itibariyle bordo-mavililerin oyuncusu olacak.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu da Uğurcan için teklifler geldiğini doğrulamış ancak genç kaleciyi sezon ortasında bırakmayacaklarını söylemişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.