Hava Durumu

LÖSEV'li çocuklar 'Canım Kardeşim Ders evi' sayesinde eğitimlerine devam ediyor

Tedavisi nedeniyle okuldaki derslerinden geri kalan çocuklar özel bir LÖSEV projesi olan "Canım Kardeşim Ders evi" sayesinde gönüllü eğitmenlerden aldıkları birebir derslerle eğitim açığını kapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2019 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2019 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
LÖSEV'li çocuklar 'Canım Kardeşim Ders evi' sayesinde eğitimlerine devam ediyor

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı, hastalığı yenmiş ya da idame sürecindeki çocukları eğitim ve öğretim süreçlerinde de yalnız bırakmıyor. Tedavisi nedeniyle okula ara veren ve derslerinden geri kalan çocuklar, aradaki farkı LÖSEV'in Canım Kardeşim Ders Evi ile kapatıyor. 

Her biri alanında uzman gönüllü eğitmenler, lösemili çocuklara LÖSEV Canım Kardeşim Ders Evi'nde matematikten İngilizceye, fen bilgisinden Türkçeye kadar tüm derslerde eğitimler vererek eğitim hayatlarına katkı sağlıyor. Buna ilaveten yıl boyunca sosyal faaliyetler, kültürel, eğlendirici gezi ve etkinliklerle çocukların bireysel gelişimlerine de katkı sağlanıyor.

LÖSEV kurulduğu günden bugüne dek çocuklara tedavi desteklerinin yanı sıra eğitim destekleri de vermeye devam ediyor. Bu destekler sayesinde bu güne kadar binlerce çocuk eğitimlerine kaldıkları yerden devam etmiş ve yüzlerce çocuk üniversiteyi kazanarak, meslek sahibi olmuşlardır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.