Hava Durumu

LÖSEV'li çocuklardan 2020'ye coşku dolu 'merhaba'

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık Eğitim Vakfı bu sene de başta Ankara olmak üzere Türkiye genelinde ki ofislerinde, kayıtlı lösemili ve onko çocuklar için geleneksel hale gelen Yeni Yıla Merhaba Etkinlikleri düzenliyor. Yeni Yıla Merhaba Kutlamalarında çocukların dilekleri ise " Önce Sağlık ve tüm hastalar için LÖSANTE Çocuk & Yetişkin Hastanesine Ruhsat" oldu. Bursa'da hayata geçirilen etkinlik Moda Davet'in ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2019 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2019 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
LÖSEV'li çocuklardan 2020'ye coşku dolu 'merhaba'

21 yıldır "Hayatımız Çocuklarımız" sloganıyla lösemili ve onko çocukların daima yanında olan LÖSEV, bu yeni yılda da çocukları yalnız bırakmadı. LÖSEV Bursa İrtibat Ofisi, Yeni Yıla Merhaba etkinliğinde vakfa kayıtlı lösemili ve onko çocuğa coşkulu bir kutlama yaşattı.

Çocukların yeni yıla coşku ve umut içinde başlaması amacıyla dans- müzik gösterileri ve sürprizlerle dolu etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Yeni yıl pastası ve Noel Babanın da yer aldığı partide çocuklar yeni yılı coşkuyla karşıladı. Çeşitli müzik ve dans şovları ile renklenen etkinliğin sürprizi balon yağmuru oldu. Palyaço ve süper kahraman kostümlü animatörlerle keyifli anlar yaşayan çocuklar etkinlik salonundan yağan balonlarla oynayarak moral depoladı. Yeni yıl pastasını da hep birlikte kesen çocuklar yeni yıla dair umutlarını tazeledi.

LÖSEV Bursa İl Koordinatör Yardımcısı Aslı Sakarya; "LÖSEV olarak tüm Türkiye'de olduğu gibi Bursa'da da çocuklarımızla yeni yılı buluşmasını gerçekleştiriyoruz. Amacımız onların yaşadığı zorlu süreçleri bir nebze de olsa unutturup gönüllülerince eğlenecekleri bir gün yaşatmak ve yeni yılı coşkuyla karşılamalarını sağlamak. Büyük LÖSEV ailesi olarak her zaman çocuklarımızın yanındayız. 2020 yılından temennimiz tüm çocuklarımız için önce sağlık,  ülkemiz ve dünya için barış ve huzur. Tüm ülkemizin ve LÖSEV'in yanında olan destekçi ve gönüllülerimizin yeni yılını kutluyoruz" dedi.

Çocukların en önemli yeni yıl dilekleri ise hem kendileri, hem diğer kardeşleri ve hem de tüm çocuklar için " Önce Sağlık ve tüm hastalar için LÖSANTE Çocuk & Yetişkin Hastanesine Ruhsat " dilemek oldu...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.