Hava Durumu

Masumlar Apartmanı 15. son bölümde şaşırtan final

Masumlar Apartmanı 15. bölümüyle TRT 1'de ekrana geldi. Masumlar Apartmanı'nın son bölüme Safiye'nin değişimi damga vurdu. Han ve Gülben şaşırtan bir karar alarak Safiye'yi lise aşkı Naci'yle yüz yüze getirdi. Naci'nin "Bana bir işaret bile versen burada kalırım" sözü üzerine ise Safiye beklenmedik bir hamle yaptı. Safiye, annesinin hayaline de ilk defa karşı çıkarak susturdu ve cama kuş resmi yapıştırdı. Bunu gören Naci ise büyük sevinç yaşadı. Masumlar Apartmanı sosyal medyada da gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2020 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2020 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Masumlar Apartmanı 15. son bölümde şaşırtan final

Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar'ın başrollerde oynadığı Masumlar Apartmanı, 15. yeni bölümüyle 22 Aralık Salı akşamı TRT 1'de ekrana geldi. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve gerçek bir hikayeyi anlatan Masumlar Apartmanı'nın son bölümüne Safiye ve Naci aşkı damga vurdu. Han ve Gülben, ablalarının Naci'yle olan fotoğraflarını hala sakladığını görünce beklenmedik bir hamle yaptı. Han, bir bahaneyle Safiye'yi üst kata çıkardı. Safiye ise kendisini bekleyen Naci'yi görünce büyük şok yaşadı.

SAFİYE'DEN NACİ'YE AŞK MESAJI

Mahalleden gitmeye hazırlanan Naci ise son defa karşısına çıktığı Safiye'ye eski günleri hatırlattı. Ancak yine annesinin hayaliyle yüz yüze gelen Safiye hiç bir şey hatırlamadığını söyleyerek Naci'yi tersledi. Final sahnesinde ise Safiye herkesi şaşırttı. Annesinin hayalini susturan Safiye, çizdiği kuş resmini cama yapıştırarak Naci'ye mesaj yolladı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU!

Masumlar Apartmanı son bölümdeki Naci ve Safiye sahnesi sosyal medyanın da gündeminde yer aldı. Dizi uzun süre Twitter'da TT listesinde ilk sırada yer aldı. İşte Safiye ve Naci hakkındaki paylaşımlardan bazıları:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.