Hava Durumu

Masumlar Apartmanı'na damga vuran sahne!

Başrollerinde Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın rol aldığı 16 Mart salı akşamı 26. bölümü ile ekrana getirilen Masumlar Apartmanı dizisi izleyenleri ekran başına kilitledi. İnci, babasının ölümüyle büyük bir şok yaşarken Safiye ile yaptığı konuşmanın ardından kendine geldi. Han, Naci'nin hastalığı nedeniyle onun gitmesini ister. Naci, Safiye'den ayrılır ve İstanbul'u terk eder. Esat tarafından bir kez daha hayal kırıklığı yaşayan Gülben'in yıkımı büyük olmuştur.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2021 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2021 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Masumlar Apartmanı'na damga vuran sahne!

TRT1'in her hafta yeni bölümü iple çekilen başrollerini Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar gibi isimlerin paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisi 16 Mart salı akşamı 26. bölümü ile ekrana getirildi. Her hafta olduğu gibi izleyenleri ekran başına kilitleyen Masumlar Apartmanı sosyal medyada da gündem oldu.

SAFİYE'NİN DUYGUSAL KONUŞMASI İNCİ'Yİ ETKİLEDİ

Masumlar Apartmanı 26. son bölümde; İnci, babası Haluk'un ani ölümü ile şok yaşar. İnci kendinden beklenmeyen hareketler ve tavrılar sergilerken Safiye onunla uzun bir konuşma yapar. Kendi geçmişinden izler gören Safiye, İnci'ye giderek bundan sonra kardeşi için ayakta durması gerektiğini söyler. İnci, Safiye ile yaptığı duygusal konuşmanın ardından kendine gelir.

GÜLBEN, ESAT VE ESRA'NIN ÖNÜNDE İDRARINI KAÇIRDI

Esat ile çaya çıkan Gülben aralarında aşk olabileceği ihtimali ile mutlu günler yaşamaya başlar. Ancak, Esat'ı Esra'nın evinden çıkarken görmesi üzerin merdivenlerde kriz geçirir. Kimseyi kendisine yaklaştırmayan Gülben, Esat ve Esra'nın önünde idrarını kaçırarak büyük utanç yaşar.

NACİ İSTANBUL'U TERK ETTİ

Han, Naci'nin ölümcül hastalığı olduğunu bildiği için ona ablasından uzak durmasını ve İstanbul'dan gitmesini ister. Safiye'nin önünde de atak geçiren Naci, kararını vermiştir. Naci, Safiye ile bir konuşma yapar ve kızının yanına Ankara'ya gideceğini söylerken Gülben ise Safiye'ye, Naci'nin Han yüzünden gittiğini anlatır.

İnci, Safiye'ye yardım eder ve Naci'yi bulmak için tren garına gider. Naci'yi bulamayan Safiye trenin hareket etmesi üzerine ise gözyaşlarına boğuldu.

TWITTER'DA GÜNDEM OLDU

Masumlar Apartmanı'nda yaşanan olayların ardından dizinin yeni bölümü Twitter'da gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları Safiye ve Naci sahnesi için binlerce tweet attı.

Atılan bazı tweetler...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.