Hava Durumu

Masumlar Apartmanı'nda ortalık fena karışıyor!

TRT1 ekranlarının vazgeçilmezleri arasına adını yazdıran Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah, Tansel Öngel, Birkan Sokullu ve Ezgi Mola'nın başrollerinde yer aldığı Masumlar Apartmanı'nın 31. bölüm fragmanı ekrana getirildi. Kazan dairesine zincirlenen Naci, kurtulabilmek için Han'a saldırır ve boğazına bıçak dayarken 'yardım' yazılı bir notu yemek kabına koyan Naci, Safiye'ye mesaj gönderir. Öte yandan Gülben'in sinir krizi geçirdiği anlara fragmana damgasını vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2021 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2021 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Masumlar Apartmanı'nda ortalık fena karışıyor!

Salı akşamlarının en çok izlene yapımları arasında yazdıran başrollerinde Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah, Tansel Öngel, Birkan Sokullu ve Ezgi Mola gibi isimlerin rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin 31. yeni bölüm fragmanı ekrana getirildi.

Masumlar Apartmanı 31. bölüm fragmanında; Naci'nin tek hayali kazan dairesinden kurtulup Safiye'ye kavuşmaktır. Safiye de o anlarda İnci'ye Naci'yi anlatmaktadır. Naci, Han'ın boğazına bıçak dayayarak kendisini kazan dairesinden çıkarmasını söyler. Diğer yanda Naci, yemek kabına 'yardım' yazarak Safiye'nin görmesini dileyerek şansını dener.

Esat, artık Gülben'i mutlu etmek istediğini ifade ederken Han bu durumdan hiç memnun kalmazken Gülben duydukları karşısında heyecanlanır. Han'ın tepkisine öfkelenen Gülben ise sinir krizi geçirir. İnci'nin iş yerine giden Han, patronu ile samimi bir şekilde eşini görünce öfkelenir.

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.