Hava Durumu

Masumlar Apartmanı'nın gaddar annesi! Gerçek hayatta çok başka!

Masumlar Apartmanı dizisinde temizlik hastası olan Safiye'nin annesi Hasibe karakterine hayat veren oyuncu Açelya Devrim Yılhan oyunculuğu ile alkış topluyor. Ancak, dizinin gaddar annesi gerçek hayatta bambaşka. Başarılı oyuncu sosyal medyada paylaşımlarıyla büyük beğeni topluyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2020 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2020 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Masumlar Apartmanı'nın gaddar annesi! Gerçek hayatta çok başka!

Gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Masumlar Apartmanı dizisi hem konusu hem de oyuncuları ile gündemde.

  

Dizide Safiye'nin annesi olan Hasibe karakterine hayat veren oyuncu Açelya Devrim Yılhan ise en çok merak edilen isimlerden birisi oldu.

  

Her hafta izleyiciyi ekranlara kilitleyen dizide, iki kızına büyük travmalar yaşatan gaddar anne rolünü başarıyla canlandıran oyuncu, gerçek hayatta mütevazı yaşamıyla dikkat çekiyor. Peki oyunculuğuna hayran kaldığımı Açelya Devrim Yılhan kimdir?

Açelya Devrim Yılhan 2 Eylül 1985 yılında Ankara'da doğdu. Emekli bir albay ve ev hanımı bir annenin tek çocuğu olan genç oyuncu eğitimini Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümünde almıştır.

Yılhan, 2010 yılında Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı'ndan mezun olmuştur.

 

Beni Unutma filmindeki "Olcay" karakteriyle ilk kez ciddi bir projede yer almış, Leyla ile Mecnun dizisindeki "Eylül" karakteriyle dikkatleri üzerine çekmiştir.

  "Ve Panayır Köyden Gider" filminin kadrosunda yer alan Yılhan'ın, sosyal medyada ince zekasıyla ve kimi kelime oyunlarıyla paylaştığı tweet'leri, yeteneğinin sadece oyunculukla sınırlı olmadığını gözler önüne seriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.