Hava Durumu

MEB'den son dakika yüz yüze eğitim açıklaması

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada 21 Eylül'den itibaren okul öncesi ve birinci sınıfların yüz yüze eğitime başlayacağı açıklandı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Yüz yüze eğitime başlama konusunda veli rızası, bizim için önemlidir. Velilerimiz isterlerse öğrenciyi yüz yüze eğitime göndermeme konusunda mazeret beyan edebilirler" dedi. 1. sınıflar ilk hafta 1 gün, ikinci hafta 2 gün okula gidecekler.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2020 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2020 18:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
MEB'den son dakika yüz yüze eğitim açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yazılı açıklamasında '21 Eylül'de sadece okul öncesi ve 1. sınıflar başlayacak." ifadelerini kullandı. Bakan Selçuk, yüz yüze eğitime ilişkin de "Dünyadaki örnekleri yakından izliyoruz." ifadelerini kullandı.
 

CNN TÜRK muhabiri Mustafa Berber de şu bilgileri paylaştı:

Uzaktan eğitim başladı ancak yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak merak konusu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yazılı bir açıklama yaptı.

"21 Eylül olarak belirlediğimiz başlangıç tarihinde yüz yüze eğitim-öğretim hali hazırda sadece okul öncesi öğrencilerimiz ve okulla duygusal bağ kurma ihtiyacında olan 1. sınıf öğrencilerimize, ilk uyum haftasında haftada 1 gün, daha sonraki haftalarda ise 2 gün olacak şekilde başlanacak." dedi.

Yüz yüze eğitime başlama konusunda veli rızası bizim için önemlidir. Velilerimiz isterse göndermeme konusunda mazeret beyan edebilirler. Bu durumda öğrencimiz uzaktan eğitime devam edecek ve devamsızlık sayılmayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.