Hava Durumu

Medicana'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel sergi!

Medicana Bursa Hastanesi hasta odaklı bakım anlayışı ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle özel bir projeye daha ev sahipliği yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2021 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2021 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Medicana'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel sergi!

Şehit Doğan Sevinç Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Pınar Şahin'in Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğü Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında oluşturduğu atölye eserlerini, hastanede tedavi gören hasta ve yakınlarına moral olması amacıyla ''Sağlık Ve Güzellik Kadınların Eseri Rölyef Sergisi''ni hayata geçirdi. Sergide Atölye Pınar Şahin'in yetenekli öğrencileri Funda Turna, Gül Özgün, Hilal Şahin, İpek Fırtın ve Yeliz Engin'in ürettiği yaklaşık 50 eser izleyiciyle buluştu.


Sanatın ve sporun her zaman yanında olduklarını ve olacaklarını ifade eden Medicana Bursa Hastanesi Başhekimi Dr. Neşe Tunalı ; "Hasta Odaklı Bakım anlayışını benimsemiş bir sağlık kuruluşu olarak, tedavi sürecinde hastalarımıza sağladığımız psikolojik konforun da iyileşme sürecine olumlu yansıdığını biliyoruz. Bukapsamda hastalarımıza umut olacak mesajlar veren Sağlık ve Güzellik Kadınların Eseri Rölyef Sergisi'ni' Medicana Bursa Hastanesi'nde hayat bulmasına imkân veren Pınar Şahin atölyesine bir kez daha teşekkür ediyoruz'' dedi.

Şehit Doğan Sevinç Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Pınar Şahin'in ise, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında yetişkin kursiyer grubumla çalışmalarımın 6.Yılını gerçekleştirmekteyim. Okullar Hayat Olsun Projesi ev hanımları ve çeşitli meslek gruplarından aktif ya da emekli kadınlarımızın sosyal hayatlarını üretken bir şekilde sürdürmesi, el becerilerini geliştirmesi, hayata bakış açılarına boyut kazandırması ve bu bağlamda kadınlarımızın ev ekonomisine katkı sağlamalarını amaçlamaktadır.

Bu anlamlı projede ürettiğimiz eserlerin izleyiciyle buluşmasında bana ve grubuma olanak sağladığı İçin Medicana Bursa Hastanesi Yönetimine, hazırlık aşamasında güler yüzü ve çözüm odaklı yaklaşımıyla hastane personeline teşekkür ederiz'' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.