Hava Durumu

Meghan Markle'ın babası kızından ne istiyor?

Meghan Markle ve babası Thomas Markle cephesinde neler yaşanıyor? Neden Thomas Markle sürekli kızıyla ilgili açıklamalar yapıyor?

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2021 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2021 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Meghan Markle'ın babası kızından ne istiyor?

Geçtiğimiz ay Meghan Markle ve Prens Harry'nin ünlü televizyoncu Oprah Winfrey'e verdikleri röportajla yer yerinden oynadı. Yapılan röportaj sonrası gelişmelerin de ardı arkası kesilmedi. 

Bu gelişmelerden biri de Meghan Markle'ın babası oldu.

Gizemli mektup

Geçtiğimiz günlerde Meghan Markle'ın babası Thomas Markle, Oprah Winfrey'in korumasına bir mektup verirken görüntülendi. Peki bu mektupta ne yazıyordu? Verilen mektupta iddialara göre kızı ile ilgili konuşmak istediği söylendi. İngiliz The Sun gazetesine konuşan gizemli bir kaynak ise, "Thomas Markle, Oprah'a, hikâyeyi kendi tarafından anlatmak istediğini iletti. Kızının röportajını izledi ve kendisinin de konuşmak için bir şansı hak ettiğini hissetti" dedi.

Meghan Markle'dan 'baba' açıklaması

Meghan ve Thomas Markle'ın uzun süredir aralarının açık olduğu bilinen bir gerçekti. Meghan Markle, Oprah Winfrey'e verdiği röportajında, babası hakkında konuşurken, babasını ailesinin özel hayatını korumamakla ve kendisine acı çektirmekle suçlamıştı ve bunu açık bir şekilde dile getirmişti. Meghan Markle, "Archie'ye bakıyorum ve çocuğuma kasıtlı olarak acı çektirecek bir şey yapmayı gerçekten hayal edemiyorum" diyerek yaşadıklarını net bir şekilde ifade etmişti.

"Kraliçe'ye zarar verdiler"

Meghan Markle ile görüşmeyen Thomas Markle, her fırsatta kızına yönelik eleştiri ya da onu zor durumda bırakacak sözler sarf etmişti. Hatta geçen yıl katıldığı bir programda konuşan Thomas Markle, kızı ve Prens Harry'nin Kraliyet görevlerini bırakma kararıyla ilgili olarak, "Bence Kraliçe'ye zarar verdiler. Onlar için utanıyorum ve Kraliçe için gerçekten üzgünüm" ifadelerini kullanmıştı. Babasının her defasında kızının arkasında durmaması da açıkçası hiç hoş yorumlanmamıştı. 

"Kraliyet ailesinin ırkçı olduğunu düşünmüyorum"

Çiftimizin yaptığı röportajda özellikle Archie bebeğin ten rengi ile igili yaptıkları açıklama çok dikkat çekmişti. Thomas Markle yine ve yine Kraliyet ailesinden birinin kızının doğacak çocuğunun cildinin koyu olacağına dair endişe etmesini "Irkçılıktan ziyade, birinin sorduğu aptalca bir soru olabilir" şeklinde yorumladı. Thomas Markle, "Kraliyet ailesinin ırkçı olduğunu düşünmüyorum" dedi. Thomas Markle, "Bir bebeğin cilt tonunun ne olacağı, ne kadar koyu olacağını sormak aptalca. Bu kadar basit, ırkçılıktan ziyade birinden çıkmış aptalca bir soru olabilir" dedi. 

Thomas Markle barışmak istiyor

Bu kadar ağır açıklamaların üstüne bir de kızını kendisini yüzüstü bırakmakla suçlayan baba Markle, hâlâ kızını çok sevdiğini ve Kaliforniya'da yeni bir hayat kuran ikinci çocuğuna hamile olan kızı Meghan'ı, Harry ve torunu Archie'yi görmek istediğini belirtti. Bu isteği ile barışmak istediğini de açıkça ifade etti. 

Meghan Markle, ABD'nin ilk kadın başkanı mı olmak istiyor?

Tüm bu gelişmeler olurken babasının barışma talebini adeta görmezden gelen veya henüz haberi olmayan ki bu mümkün değil Meghan Markle cephesinde ise önemli bir gelişme var. Markle'ın siyasete hazırlık yaptığı konuşuluyor.

İddiaların ardı arkası kesilmiyorken Meghan Markle'ın, Hillary Clinton'ın 2016 başkanlık kampanyasının üst düzey isimlerinden biriyle çalışacağı da ortaya çıktı. Hillary Clinton'ın eski kampanya yöneticisiyle yapılan iş birliği, Düşes'in siyasete girmeye istekli olduğu söylentilerini güçlendirirken sosyal medyada da "Meghan Markle, ABD'nin ilk kadın başkanı olmak istiyor" şeklinde yorumlar yapıldı.

Bu iddialar doğru mudur yanlış mıdır henüz bilmesek de öte yandan Meghan Markle'ın babasının çağrılarına hâlâ bir yanıt vermemesi de durumu -kendi hayatıyla ilgilendiğini-  oldukça iyi açıklıyor aslında. 

Peki şimdi ne olacak?

Şimdi konuyu netleştirmekte fayda var. Öncelikle gün geçmiyor ki Meghan Markle ve Prens Harry cephesinde bir şey yaşanmasın. Her hafta yeni bir olayla gündemde adeta sabitlenip kalmış çiftimizin mücadelesi bitmek bilmedi. Şimdi de babası ile uğraşan Meghan Markle babasının yorumlarına ve barışma isteğine ne yanıt verecek? Yıllardır kızı ile ilgili sürekli açıklamalar yapan Thomas Markle'ın asıl isteği ne?

Cevaplanmamış onlarca soru varken bir de Meghan Markle'ın başkanlık adaylığı gibi bir gelişme yaşanmışken yaşananların ve yaşanacak olanların takipçisi olduğumuzu bildiriyor, iyi günler diliyoruz...

Kaynak: Milliyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.