Hava Durumu

Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı!

Uzun süre yoğun bakımda kaldıktan sonra iyileşen ancak geçtiğimiz günlerde zayıflığıyla korkutan Mehmet Ali Erbil iddialara göre sabaha karşı yeniden hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2019 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2019 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı!

Evinin banyosunda geçirdiği kaza sonucu kaburgalarında kırık meydana gelen ve hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil buradaki tedavisi sırasında 'Kaçış sendromu' hastalığının nüksetmesi dolayısıyla uzun süre yoğun bakımda yattı.

Erbil 258 gün yoğun bakımda tedavi gördükten sonra Temmuz ayında taburcu olmuştu.

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Neler Oluyor Hayatta adlı programda kısa süre önce verdiği kilolarla gündeme gelen Erbil'in sabah saatlerinde hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakıma alındığı yönünde bir iddia ortaya atıldı.

Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre; ünlü şovmen önceki akşam yeniden sevenlerini korkuttu. Erbil, geçirdiği mide spazmı nedeniyle Maslak'taki özel bir hastanede tedavi altına alındı. Erbil'in menajeri, 'kalp yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırıldı' iddiasının ise gerçek dışı olduğunu söyledi.

Evde düşüp kaburgasını kırdıktan sonra aylarca yoğun bakımda yatan Mehmet Ali Erbil'in setlere döndüğü konuşuluyordu. Geçtiğimiz günlerde Erbil "Setlere döndük çok şükür. Filmin birkaç sahnesi için uzattığım sakallarımı da bugün kestirdim. Kendimi çok iyi hissediyorum" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.