Hava Durumu

Mehmet Demirkol: Mesut Özil futbolu sevmiyor!

Fenerbahçe ile Erzurumspor'un karşılaştığı maça ilk 11'de başlayan Mesut Özil, yine beklentilerin uzağında kalmıştı. Birkaç cılız pozisyona giren ancak onlarda da doğru finali yapamayan Özil, tepki toplamıştı. Mehmet Demirkol, Özil'le ilgili konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2021 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2021 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mehmet Demirkol: Mesut Özil futbolu sevmiyor!

Socrates Dergi'ye ait YouTube kanalındaki programında konuşan Mehmet Demirkol, Mesut Özil'le ilgili teşhisini koydu.

Mesut Özil sanki kafaca futbolu bırakmış ve oradan geri dönmeye çalışıyor gibi. Emre Belözoğlu'nun ona inandığının yarısı kadar kendisine inansa olur. Hiçbir planı yok. İrfan'ın attığı iki pası Mesut atmış olsa şu anda ortalık yıkılıyordu. 

"Oyunu sevmiyor"

Mesut'un oyunu yeniden sevmesi lazım, bana oyunu hiç seviyormuş gibi gelmiyor. Hatta geldiği ilk iki maçtan daha geride şu anda. Olimpiyat Stadı'ndaki Karagümrük maçında en iyi performansıydı.

"Buna hakkı yok"

Ben zihinsel, oyunu sevmek ve konsantrasyon konusunda problem olduğunu düşünüyorum, bunu sağlayamazsa tartışılır. Yeni sezona böyle başlayamaz, böyle bir hakkı yok. Seyirci homurdanır. Fiziksel olarak eksikliği var ama böyle zekaya sahip oyuncular fizik durumları ne olursa olsun kendilerine bir yöntem bulurlar. 

"Futbolu sevse Türkiye Ligi'ne gelmez"

Transfer ihtimali ortaya çıktığında bu soruyu sordum; seviyorsa bu oyunu gerçekten istiyorsa olur. Sevmiyorsa da yeniden olabilir yani. Yeniden aşık olabilir bu oyuna. Mesut kalitesinde bir adam futbolu seviyorsa Türkiye Ligi'ne gelmez. Fenerbahçe sevgisini sorguluyor değilim, bırakmazlar seni. Atletico Madrid, Sevilla, Dortmund yapışır sana. Kaynak: Posta
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.