Hava Durumu

Menajerimi Ara dizisinde yer yerinden oynadı

Menajerimi Ara dizisinin yeni fragmanı yayınlandı. Menajerimi Ara dizisinde Dicle, Ego ajansın yeni menajeri oluyor. Hiç beklemediği bir anda Serkan'ın kendisini menajer olarak seçmesi hem Dicle'nin hem de mesai arkadaşlarının şaşırmasına neden oluyor. Dicle'nin seçilmesiyle büyük hayal kırıklığı yaşayan Emrah arkadaşına mesafe koyuyor. Dizinin 21. bölüm konuğu ise usta oyuncu Tamer Levent olacak

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2021 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2021 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Menajerimi Ara dizisinde yer yerinden oynadı

Ay Yapım imzalı 'Menajerimi Ara'nın pazar akşamı yayınlanacak yeni bölümünden tanıtım yayınlandı. 

Güçlü oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren Menajerimi Ara  dizisinde bu hafta taşlar yerinden oynadı

Serkan'ın (Serhat Teoaman) ajansa yeni menajer bulmak için yaptığı mülakatların sonucunda başvuru bile yapmayan Dicle'yi (Ahsen Eroğlu) menajer olarak seçmesi büyük şaşkınlık yarattı.

Mülakatlara büyük bir heyecanla hazırlanan Emrah (Semi Sırtıkkızıl) başvuru bile yapmayan Dicle'nin menajer olarak seçilmesine çok bozuldu.

Dicle ajansta daha fazla dikkat çekmek istemediği için teklifi reddetmek istiyor bu konuyu babasıyla konuşuyor.

Kıraç (Barış Falay) ise Dicle'nin pişman olacağı bir karar vermemesi için onu uyarıyor.

Barış (Deniz Can Aktaş) sette yanlışlıkla gerçek kurşunla vurularak hastaneye kaldırılırken, Tamer Levent senaryoda yazanların dışında sette ek sahne çekilmek istenmesinin sonucunda kriz yaşıyor.

Kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı 'Menajerimi Ara' her pazar akşamı saat 20.00'de Star TV ekranında!

Menajerimi Ara 20. bölümde neler oldu? 

Kıraç'ın, Dicle'nin babası olduğu gerçeğini açıklaması Ego Ajans'ta bütün taşları yerinden oynatır. Mayda ve Beren'le yüzleşen Kıraç'ın tek sınavı ailesi değildir.

Serkan'ın köşeye sıkıştırmasıyla Kıraç'ın ajanstaki geleceği tehlikeye girer. Yaşananlardan sonra herkesin büyük tepkisiyle karşılaşan Dicle, bir yandan babası Kıraç'ı ayağa kaldırmaya çalışırken diğer yandan kendisini de tehlikeye attığı büyük bir mücadeleye girer.

Barış, bu mücadelede Dicle'nin en büyük destekçisi olur. Emir ise Dicle'yle ilgili fark ettiği gerçeklerin etkisiyle geleceğini belirleyecek bir adım atar. Feris'in içinde bulunduğu durum onu hayatta en büyük korkusuyla bir kez daha yüzleştirir. Herkes için yepyeni bir dönem başlarken Kıraç ve Dicle bir kez daha büyük bir sürprizle karşılaşacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.