Hava Durumu

Meral Akşener'in yeni parti tüzük çalışmaları Bursa'da başladı

MHP'den ihraç edilen Meral Akşener'in kuracağı yeni partinin tüzük çalışmaları bugün Bursa'da başladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2017 18:49
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2017 18:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Meral Akşener'in yeni parti tüzük çalışmaları Bursa'da başladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin karşısına geçerek Genel Başkanlığa aday olan, daha sonra partiden ihraç edilen Akşener yeni partisinin hazırlıklarını hızla sürdürüyor.

Bugün başlayan ve 3 gün sürecek olan tüzük çalışmaları Çekirge Kervansaray Termal Otel'de gerçekleştiriliyor. Bugünkü çalışmalara Akşener katılmadı.

Bursa'da başlayan tüzük çalışmalarını bugünkü yazısında değerlendiren yazarımız Yüksel Baysal; Yusuf Halaçoğlu, Ruhat Mengi, Lütfü Türkkan, Suat Çağlayan, İsmail Ok, Kazım Ataoğlu, Özcan Yeniçeri gibi önemli isimlerin yer aldığı program yazma grubunda, eski il başkanları Hasan Toktaş ve Yüksel Yılmaz'ın yanı sıra eğitimci Abdullah Elagöz'ün de katılımcı olacağını söyledi.

Akşener'in kuracağı parti belli bir kesim için heyecan yarattı. Geçtiğimiz günlerde yeni partisinin genel merkez binasında kurmaylarıyla birlikte incelemelerde bulunan Meral Akşener, kuracakları partinin önünü tıkamaya çalışanlar olduğunu, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bile parti kurarken bu kadar zorluk yaşamadığını söylemişti.

Bu süreçte hiçbir tereddüt ve korku yaşamadıklarını belirten Akşener, partinin ayın 25'inde kurulacağını sözlerine ekledi.

Partinin ismi henüz netleşmedi. Koray Aydın, yeni partinin adıyla ilgili "Merkez Demokrat Parti" üzerinde çalıştıklarını söylemiş ve MHP'nin devamı olmayacağını ifade etmişti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.