Hava Durumu

Mersin'de yolcu otobüsü şarampole devrildi: 33 yaralı

Mersin'e bağlı Silifke ilçesinde Antalya-Gaziantep seferini yapan yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 33 kişi yaralandı. Edinilen son dakika bilgisine göre yaralananların 30'u yolculardan oluşurken 2 kaptan şoför ve 1 muavin de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2021 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2021 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mersin'de yolcu otobüsü şarampole devrildi: 33 yaralı

Mersin'in Silifke ilçesinde yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 33 kişi yaralandı. Antalya-Gaziantep seferini yapan yolcu otobüsü, Kapızlı mevkisinde kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada, otobüsteki 30 yolcu ile 2 şoför ve 1 muavin yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılardan bir kısmının tedavisi sağlık ekiplerince olay yerinde yapılırken, diğerleri ise ambulanslarla Silifke Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Edinilen son dakika bilgisine göre Mersin Silifke'deki otobüs kazasına ilişkin detaylar şu şekilde; Antalya'dan Gaziantep'e giden 27 LM 821 plakalı yolcu otobüsü, sabaha karşı saat 04.00 sıralarında, Silifke ilçesi Kapızlı mevkiinde park halindeki minibüse çarparak yolun alt kısmındaki şarampole devrildi.

Otobüsteki 33 yolcu yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılardan bir bölümü sağlık ekiplerince kaza yerinde ayakta tedavileri yapılırken, diğerleri ise ambulanslarla Silifke Devlet Hastanesine götürüldü. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.