Hava Durumu

Merve Boluğur'dan 'haç' sorusuna yanıt!

Oyuncu Merve Boluğur, dini inancını ve boynundaki haç şeklindeki kolyeyi soran takipçisine, "Haçı sembolik olarak seviyorum. O da Allah'ın bir dini ayrıca. Ayrımcı değilim. Müslümanım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2020 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2020 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Merve Boluğur'dan 'haç' sorusuna yanıt!

Merve Boluğur, Instagram hesabından hayranlarının sorularını yanıtladı. Samimi cevaplar veren Boluğur, boynundaki haç kolyeden, dini inancı ve özel hayatına kadar birçok soruyu yanıtladı.

Son olarak Burak Dayı'dan ayrılan Merve Boluğur, "Bir erkekte en nefret ettiğin şey ne?" sorusuna, "Nefret kelimesini kullanmıyorum. Ailesinden ayrışmamış olması, mesleği ve parası üzerinden bir üslupla tavlamaya çalışmasından hoşlanmıyorum" yanıtını verdi.

Merve Boluğur, "En çok neye sinirlenirsin" sorusuna ise, "Sınır ihlallerine, ergen erkeklere" cevabını verdi.

"AYRIMCI DEĞİLİM, MÜSLÜMANIM"

Boluğur, dini inancını ve boynundaki haç şeklindeki kolyeyi soran takipçisine ise, "Haçı sembolik olarak seviyorum. O da Allah'ın bir dini ayrıca. Ayrımcı değilim. Müslümanım" cevabını verdi.

Oyuncu, "Sınırların var mı?" sorusuna ise, "Evet. Ne istediğimi iyi bilirim. Standartlarım var. Kararlarımda netim" yanıtını verdi.

Boluğur, "Dünyaya bir daha gelsen 'asla yapmam' dediğin bir şey var mı? Varsa ne?" sorusuna da şu cevabı verdi: "Asla kelimesini kullanmamaya dikkat ederim. Muhakkak başıma gelir. Sınanacağıma inanırım."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.