Hava Durumu

Merve Boluğur'dan kırmızı ruj açıklaması: Hayatımdan elalemi kaldırdım

Son dönemde oyunculuğun yanı sıra şarkı söyleyerek ve YouTube kanalı açarak gündemde olan Merve Boluğur, YouTube kanalından, sürekli siyah giyinmesini ve kırmızı ruj sürmesini eleştirenlere seslendi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2021 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2021 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Merve Boluğur'dan kırmızı ruj açıklaması: Hayatımdan elalemi kaldırdım

Merve Boluğur, YouTube kanalında açıklamalar yaptı. Sürekli siyah giymesinin ve kırmızı ruj sürmesinin eleştirildiğini söyleyen oyuncu, "Siyahla bütünleşmiş bir kadınım. Kırmızı ruj da vazgeçilmezim. Merve karakterini böyle görmek istiyorum" dedi.

"Bana bunun yakışmadığını söylüyorlar, onlar söylüyor diye bundan vazgeçecek değilim" diyen Boluğur, "Hayatımdan elalemi kaldırdım. Yetişkin olmak bu demek" açıklamasında bulundu.

"EGZOZU BOZUK KAMYON GİBİYİM"

Öte yandan 33 yaşındaki güzel, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle soru-cevap yapmıştı. Boluğur, "İlişkide sürekli sorun çıkarıyorum ve istemsiz her şeye alınıyorum. Bunu nasıl aşabilirim?" sorusuna "Özel ilişkide iyi değilim. Egzozu bozuk kamyon gibiyim. Günümüz ilişkilerinde kadınlar erkekleşti. Erkeklerin birçoğu da kadın gibi" verdiği cevapla magazin gündemine oturmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.