Hava Durumu

Merve Dizdar eşinden gelen ilan-ı aşka bakın nasıl tepki verdi!

TRT 1'in fenomen dizisi Masumlar Apartmanı'nın yıldızlarından Merve Dizdar, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncusu olan eşi Gürhan Altundaşar'dan gelen ilan-ı aşka sosyal medyadan yayınladığı videoyla bakın nasıl tepki verdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2021 19:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2021 19:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Merve Dizdar eşinden gelen ilan-ı aşka bakın nasıl tepki verdi!

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakteri ile seyirci karşısına çıkan Merve Dizdar son dönemin popüler oyuncularından. Başarılı performansı, doğallığı, güzelliği ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu son paylaşımıyla yine dikkatleri üzerine çekti.

Başrollerini Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ile paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Gülben karakteri ile seyircilerin gönlünde taht kuran Merve Dizdar sosyal medya paylaşımıyla eğlenceli kişiliğini yine gözler önüne serdi.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncularından Gürhan Altundaşar ile evli olan Merve Dizdar'a eşi ilan-ı aşkta bulundu.

Bunun üzerine, gerçek hayatta da esprili kişilikleriyle hayranlarını gülümseten ünlü çiftten Merve Dizdar'ın Instagram story'sinden paylaştığı video büyük ilgi gördü.

Merve Dizdar'ın hayranlarına sunduğu videoda Gürhan Altundaşar eşine sevgisini dile getirmesine karşılık verdiği tepki dikkat çekti. Güzel oyuncu "Instagram'ında aşkından bahsetmişsin, bana olan aşkından, hiç gerek yok bebeğim, ben hep yanındayım... Şaşırtıcı değil mi?" sözleriyle yaptığı paylaşım büyük beğeni topladı.

Ayrıca, Merve Dizdar ve Gürhan Altundaş'ın bu sevimli hallerini gören bazı sosyal medya kullanıcıları ünlü çifte "En doğal çift" yakıştırmasında bulundu.

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.