Hava Durumu

Meryem Uzerli aşı için Türkiye'ye geliyor!

Oyuncu Meryem Uzerli, uzun süredir kaldığı Almanya'da koronavirüs aşılama sürecinin ağır işlemesi nedeniyle Türkiye'ye dönüş yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2021 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2021 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Meryem Uzerli aşı için Türkiye'ye geliyor!

Dünya genelinde 2,5 milyondan fazla kişinin ölümüne neden olan corona virüs salgınının Avrupa'da görüldüğü ilk günden beri Almanya'da olan Meryem Uzerli, önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelecek. Ünlü oyuncu, projelerin yanı sıra Almanya'da corona virüs aşılama sürecinin yavaş ilerlemesi nedeniyle uzun süre ailesiyle İstanbul'da kalacak.

Ocak ayında kızı Lily Koi'ye hamile kaldıktan sonra Berlin'deki evinden çıkmayan Meryem Uzerli'nin, bir an önce aşı olmak istediği öğrenildi.

Türkiye'de daha çabuk aşı olacağını düşünen 37 yaşındaki oyuncuya, ABD'li iş insanı sevgilisi de önümüzdeki ay eşlik edecek.

SIR GİBİ SAKLADIĞI AŞKI İFŞA OLDU!

Geçtiğimiz günlerde Can Ateş ile olan birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Lara'nın 7'inci yaşını kutlayan Meryem Uzerli, sosyal medyada paylaşımlarda bulunmuştu.

Ünlü oyuncunun Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, sır gibi sakladığı kızı Lily Koi'nin babasının da Lara'nın doğum gününe katıldığı görülmüştü.

Böylece Meryem Uzerli'nin kızı Lily Koi'nin babasının fotoğrafı ortaya çıkmıştı. Ünlü oyuncunun sevgilisinin fit ve sakallı görüntüsü dikkat çekmişti. Meryem Uzerli, Berlin'de 1.5 yıl önce çekilen bu karenin altına hiçbir not yazmamış. "Yoksa sevgiliniz mi?" şeklindeki sorulara, gülücük emojisiyle cevap vermiş.

Kaynak: Posta

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.