Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa'ya kuvvetli yağış uyarısı!

Bursa'nın da aralarında bulunduğu 12 ilde yarın kuvvetli ve çok kuvvetli yağışın beklendiği bildirildi. Tarım ve Orman Bakanlığı Acil Durum Yönetim Merkezi'den ise yağışların metrekareye 21-50 kilogram düzeyinde gerçekleşmesinin tahmin edildiği, meydana gelebilecek ani sel, su baskını ve yıldırım tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı geldi.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2018 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2018 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Meteoroloji'den Bursa'ya kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji'den 12 kent için kuvvetli yağış uyarısı geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, Türkiye'nin kuzey, iç ve batı kesimlerinin yarın parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz (Kahramanmaraş hariç), İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Balıkesir (kıyı kesimleri dışında), Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta, Antalya'nın batı iç kesimleri ve Gümüşhane çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Yağışlar, Marmara'nın doğusu (Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Yalova), Düzce, Karabük, Kastamonu, Sinop ile İstanbul çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kilogram/metrekare), şeklinde görülecek.

SEL UYARISI

Öte yandan Tarım ve Orman Bakanlığı Acil Durum Yönetim Merkezinden yapılan açıklamada ise yağışların yarın öğle saatlerine kadar metrekareye 21-50 kilogram düzeyinde kuvvetli şekilde gerçekleşmesinin tahmin edildiği. meydana gelebilecek ani sel, su baskını ve yıldırım tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.