Hava Durumu

Meteoroloji'den Marmara için çok önemli uyarı!

Meteoroloji'den yapılan açıklamada Marmara için fırtına uyarısı yapılıp, vatandaşların çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi durumlara karşı tedbirli olmaları gerektiği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2018 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2018 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Meteoroloji'den Marmara için çok önemli uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden çok kritik fırtına uyarısı yapıldı. Açıklamada Marmara, Ege ve İç Anadolu'ya fırtına uyarısı yapılırken rüzgarın saatte 80 km'ye kadar çıkabileceği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Halen ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde kuzeydoğudan (Poyraz) kuvvetli esen rüzgarın, yarın (26.09.2018 Çarşamba) sabah saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak Marmara, Ege ve İç Anadolu'da fırtına (50-80 km/saat), Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli fırtına (70-100 km/saat) şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. 27.09.2018 Perşembe akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenen fırtınanın meydana getirebileceği olumsuzluklara (çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.