Hava Durumu

Meteoroloji'den sıcak hava uyarısı! Bu bölgelerde yaşayanlar dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 1 Ağustos verilerine göre Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Artvin çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ayrıca, Meteoroloji, hava sıcaklıklarının Marmara ile Ege ve Akdeniz kıyılarında artarak mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği uyarısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2021 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2021 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Meteoroloji'den sıcak hava uyarısı! Bu bölgelerde yaşayanlar dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin doğu kesimleri parçalı bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Artvin çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIKLARI MEVSİM NORMALLERİNİN ÜSTÜNE ÇIKIYOR

Hava sıcaklıklarının hafta boyunca Marmara Bölgesi ile Ege ve Akdeniz kıyı kesimlerinde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin edilmektedir.

Batı ve güney kıyılarda etkili olması beklenen sıcak hava dalgası nedeniyle, öğle saatlerinde (11 ile 16 saatleri arasında) başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.