Hava Durumu

MFÖ Bursa'da gönülleri fethetti

Birbirinden değerli parçalarını Bursalılar için söyleyen MFÖ grubu, dans performanslarıyla da izleyenlere eşsiz bir gece yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2021 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2021 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
MFÖ Bursa'da gönülleri fethetti

***Tuğba Öz***

Türk müziğinin efsane grubu MFÖ, Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda sahneye çıktı. Koronavirüs salgını kuralları çerçevesinde yarı kapasite ile düzenlenen konsere, Bursalılar yoğun ilgi gösterdi. En eski ve bilinen şarkıları 'Ele Güne Karşı' ile konsere başlayan grup, seslendirdikleri parçalarla izleyenlere müzik ziyafeti sundu.

'UÇUR BURSA'YI ÖZKAN'

Duygusal şarkılarıyla izleyenleri mest eden grup, gecenin ilerleyen saatlerinde tempoyu yükseltti. Birbirinden hareketli parçaları ardı ardına seslendiren grup, Bursalıları coşturdu. Mazhar Alanson'un 'Uçur Bursa'yı Özkan' sözlerine üzerine 'Olduramadım' parçasını seslendiren Özkan Uğur, dans performanslarıyla da izleyenleri büyüledi.

YILDIZLI PEKİYİ

Konserde, Özkan Uğur ve Fuat Güner ikilisi Bursalılara müzik dersi verdi. İzleyiciler, ikilinin seslendirdikleri melodileri hep bir ağızdan söyledi. Renkli anlara sahne olan müzik dersinde Özkan Uğur, 'İşte Bursa kalitesi' diyerek, Bursalılara yıldızlı pekiyi verdi.

'BİR DAHA'

Konserde grup, hayranlarının yoğun isteği üzerine 'Ali Desidero' şarkısını söyledi. Coşkunun tavan yaptığı geceyi 'Ali Desidero' ile noktalayan grup, 'bir daha' sloganları ile yeniden sahneye döndü. Grup, 'Sude Su' parçasıyla konseri noktaladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.