Hava Durumu

MHP 2020'ye hızlı başladı! Kampa giriyorlar...

MHP yönetimi 2020 yılı stratejisini belirlemek üzere kampa giriyor. Bu hafta sonu Ankara'da yapılacak kampta Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, ekonomik gelişmeler ve dış politika ele alınacak.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2020 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2020 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
MHP 2020'ye hızlı başladı! Kampa giriyorlar...

MHP yönetimi 2020 yılına hızlı başladı. Genel başkan Devlet Bahçeli, bu hafta sonu Ankara'da partisinin merkez yönetim kurulu üyeleri, milletvekilleri ve il başkanlarını kampa alacak. Cuma günü otele girişlerle başlayacak kampta, cumartesi günü MHP lideri Devlet Bahçeli teşkilatına seslenecek.

GÜNDEM: YENİ SİSTEM, EKONOMİ VE DIŞ POLİTİKA

Basına kapalı gerçekleşecek kampta bir dizi de sunum yapılacak. Bu çerçevede genel başkan yardımcısı İsmail Faruk Aksu, Cumhubaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin 550 günü anlatacak. Mustafa Kalaycı ise sistem değişikliği sonrası uyum yasaları ve atılması gereken adımlar konusunda bilgi verecek. Ekonomik gelişmeler konusunda ise genel başkan yardımcısı Emin Haluk Ayhan sunum yapacak. İl teşkilatına yönelik bilgilendirme ise genel başkan yardımcısı Semih Yalçın'dan gelecek.

MHP'nin 2020 yılı stratejisinin belirleneceği kampta akademisyenler de Libya'dan İran'a, Doğu Akdeniz'den Suriye'ye kadar çeşitli alanlarda dış politika konusunda sunumlar yapacak.

BAHÇELİ 14 OCAK'TA GRUP TOPLANTILARINA BAŞLIYOR

Kamp pazar günü MHP lideri Devlet Bahçeli'nin konuşması ile sona erecek. Bahçeli'nin dış politikanın yanı sıra Kanal İstanbul, terörle mücadele ile Cumhur İttifakı'nın 2020 yılında izleyeceği politika konusunda da mesajlar vermesi bekleniyor. Kampın ardından ise MHP lideri grubunu toplacak. Yeni yasama yılının başladığı 1 Ekim 2019'dan bu zamana kadar hastalığı nedeniyle grup toplantısı yapmayan Bahçeli, 14 Ocak'ta Meclis'te grup kürsüsünde olacak.

16 Ocak'ta MHP muhabirleriyle 23 Ocak'ta ise Ankara temsilcileri ile buluşacak. Bahçeli'nin şubat ayında da programı yoğun olacak. Bahçeli 9 Şubat'ta partisinin kuruluşunun 51. yılını kutlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.