Hava Durumu

MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu istifa ediyor!

MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu'nun yarın görevinden istifa edeceği ve milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunacağı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2018 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2018 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu istifa ediyor!

MHP Bursa'da seçim hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. MHP İl Başkanı Tevfik Topçu'nun yarın görevinden istifa edeceği ve milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunacağı öğrenildi.

Topçu seçim sürecine ilişkin şöyle konuştu:

"Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluş felsefesi 'Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir' olmakla idari şeklimizin milli iradeye dayandırılması çok anlamlıdır. Biz bu iradenin önemini biliyor ve demokratik hayat nizamına sonuna kadar sahip çıkıyoruz. Bu meclis aynı zamanda maneviyatımızın, milli duruşumuzun en önemli merkezlerinden biridir. Bu kutlu çatı 98.yıl önce beka mücadelesi vermiş ve bu gayretle bağımsız olmuştur. Aynı irade ile bu gün de bekamız için meclisimize olan inancımızı yineliyoruz. Türk Milleti birlik ve beraberliğini koruduğu müddetçe yarınlarımız için yeise düşmek, korkmak ve geri adım atmak mümkün değildir. Tarih gelecekte Türk Milletini yine altın harflerle yazmaya devam edecektir. TBMM gücünü ve yetkisini aziz milletimizden almaktadır. Aynı ruh ve anlayışla meclisimiz nice kuruluş yıllarını coşkuyla kutlayacaktır. Meclisimiz başımızın tacıdır. Savaşlar kazanmış, vatanı kurtarmış gazi meclisimiz övünç kaynağımızdır. Geçmişimizle haklı olarak övünürken asla hatırdan çıkarmayacağımız gerçeklerimiz ise; Kahramanlarımızın canları pahasına kurdukları Cumhuriyetten ve milli değerlerden asla taviz verilmeyecek, Devletimizin üniter yapısı korunacak, Türk Milletinin milli kimliği, şeref, itibar ve birliği muhafaza edilecektir. Ne Mutlu Türküm Diyene."

Tevfik Topçu'yla birlikte MHP Bursa İl Başkan Yardımcısı Timur Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Meriç de görevlerinden istifa ederek milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulunacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.