Hava Durumu

MHP Bursa Milletvekili Vahapoğlu afet bölgesinde: 'Gereken yapılacak'

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, İl Başkanı Cihangir Kalkancı'yla birlikte, Kestel'deki afet bölgelerini ziyaret etti. Selde hayatını kaybeden ailelerin yakınlarına başsağlığı dileyen Vahapoğlu, bölgede incelemede bulunarak, yaraların kısa zamanda sarılacağını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2020 19:42
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2020 19:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
MHP Bursa Milletvekili Vahapoğlu afet bölgesinde: 'Gereken yapılacak'

Bursa'nın Kestel ilçesi, dün etkili olan sağanak yağmur nedeniyle sele teslim oldu. Büyük afette, 5 kişi hayatını kaybetti, Derya adlı genç kızı ise arama çalışmaları sürüyor. Sel sonucu can kaybının yanında birçok ev yıkılırken, tarım alanları da ciddi zarar gördü.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu ve İl Başkanı Cihangir Kalkancı afet bölgesine giderek çalışmaları yerinde inceledi.

Vahapoğlu, MHP Kestel ilçe teşkilatını ziyaret ettikten sonra Dudaklı ve Kayacık köylerine gitti. Vatandaşlara MHP Lideri Bahçeli'nin baş sağlığı ve geçmiş olsun mesajını ileten Vahapoğlu, halkın sorunlarını dinledi.

Köylülerden bilgi alan Vahapoğlu, selde hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığında bulunarak, "Bu süreci hep birlikte atlatacağız. Sel felaketine uğrayan yerleri inceledik ve eksiklikleri tespit ettik. Tüm zarar ve ihtiyaçları Meclis'e taşıyıp, yaraların sarılması konusunda tüm imkânları seferber edeceğiz" şeklinde konuştu.

Vahapoğlu ayrıca Kestel'de zarar gören fabrikalarla ilgili bilgi aldı ve iş insanlarıyla bir araya gelip sorunlarını dinledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.