Hava Durumu

MHP'de İnegöl, Yenişehir, Gürsu ve Orhangazi'de kongre sonuçları...

MHP Bursa'da; son olarak İnegöl, Yenişehir, Gürsu ve Orhangazi'de yapılan kongrelerde ilçe başkanları belli oldu. Böylece 22 Ağustos'ta başlayan kongre süreci tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2020 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2020 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
MHP'de İnegöl, Yenişehir, Gürsu ve Orhangazi'de kongre sonuçları...

MHP'de 22 Ağustos'ta başlayan ilçe kongleri bu hafta sonu tamamlandı. Koronavirüs tedbirleri kapsamındaki kongrelerde İnegöl, İznik, Yenişehir ve Orhangazi'de yeni yönetimler belli oldu.

Orhangazi'de başkan Necati Güneş görevi Çetin İnci'ye devretti. 

İnegöl İlçe teşkilatının kongresinde yeniden başkanlığa seçilen Aytekin Torun güven tazeledi.  Partiden yapılan açıklamada, "Teşkilatının 13. Olağan kongresi gerçekleşmiş ve partimizin çok değerli katılımcıları, divan kurulu ve çok değerli delegelerimizin de katılımlarıyla İnegöl İlçe Teşkilatımızın 13. Dönem Başkanı olarak Sayın Aytekin Torun seçilmiştir. Torun ve yeni yönetim kurulu olarak bu kutlu yolda yürümeyi ve başarılarımızın daim olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz. Her kongre sürecinde olduğu gibi; MHP İnegöl teşkilatı ve mensuplarımız olarak bu defa da büyük bir heyecan ve coşkuyla, birlik ve beraberlik havası içinde 13.Kongresini tamamlamıştır.

(Aytekin Torun)

Ülkemizin içinde bulunduğu süreç dolayısıyla MHP İnegöl Teşkilatımız, ülkemizin yüksek çıkarları bağlamında MHP Genel Başkanı Liderimiz Devlet Bahçeli'nin üstlendiği başat işlev ve Cumhur İttifakının kucaklayıcı dinamiklerini dikkate alacaktır.

İnegöl MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun olarak ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla, bu gerçeği dikkate alarak, bu hassas süreci usulet ve suhulet içinde, demokrasi bayramı ve dayanışma havasında doğru bildiklerimizden, hak yoldan sapmadan ülkemiz, milletimiz ve bütün değerlerimiz adına ve İnegöl halkımız için, yaşanabilir bir İnegöl için gereken ne varsa; Yüce Allah'ın ve sizlerin de desteği ile yapacaktır" denildi.

İznik'te mevcut başkan Hüseyin Çetin, Yenişehir'de mevcut başkan Arif Eren tekrar göreve gelirken, Orhangazi'de İlçe Başkanı Necati Güneş görevi Çetin İnci'ye devretti. 

(Arif Eren)

(Necati Güneş)

(Çetin İnci)

MHP Orhangazi ilçe teşkilatının yeni listesi: Murat Nayir, Ayhan Keskin, Orhan Perçin, Ayfer Gözey, Mustafa Ayti, Eyüp Meriç, Serdar Öztürk, Muzaffer Belli, Aytaç Akkuş, Serkan Özkul, Abdullah Oruçlu, Alperen Köse, Mustafa Kul, Osman Keskin, Evren Kılıç, Erol Budur, Cahit Söyler, Erhan Öztürk.
İl delegeleri asil üyeleri; Halil Aydın, Nizamettin Gökçe, Necati Güneş, Çetin İnci, Arif Aydın, Ayhan Keskin, Halil Bozoğlu, Nurullah Akdağ, Kemal Erdağı, Ekrem Keskin, Erol Bodur, Eyüp Meriç, Cahit Söyler, Veis Türk, Orhan Perçin, Murat Nayir, Gürcan İnce.

Gürsu ise Tahir Akdağ ile yola devam dedi.

(Tahir Akdağ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.