Hava Durumu

MHP'den Yıldırım'a sürpriz aday! Yarış iyice kızışacak...

AK Parti Meclis Üyesi Ayhan Özbek partisinden istifa edip MHP'ye geçti. Daha önce 2 dönem AK Parti'den belediye başkanı aday adayı olan Özbek'in, Mart 2019'daki seçimlerde MHP'den Yıldırım belediye başkanı adayı gösterileceği kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2018 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2018 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
MHP'den Yıldırım'a sürpriz aday! Yarış iyice kızışacak...

Mart 2019'da yapılması planlanan yerel seçimlere aylar kala Bursa'da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. AK Parti Meclis Üyesi Ayhan Özbek partisinden istifa edip MHP'ye geçti. Daha önce 2 dönem AK Parti'den belediye başkanı aday adayı olan Özbek'in, Mart 2019'daki seçimlerde MHP'den Yıldırım belediye başkanı adayı olarak gösterileceği kaydedildi.

Özbek'in MHP'den Yıldırım Belediye Başkanı adayı olması durumunda Bursa'nın en kalabalık nüfusa sahip olan ilçede yarışın iyice kızışacağı belirtiliyor.

SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU

Öte yandan Özbek, sosyal medya hesabı Facebook'ta Yıldırım Belediyesi binası ve kendi fotoğrafını birlikte kullanarak, "Yaşanabilir bir Yıldırım için,geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha güzel bir Yıldırım bırakmak için adayız" ifadeleriyle adaylığını duyumuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.