Hava Durumu

MHP Karacabey İlçe teşkilatından Başkan Özkan'a ziyaret! 'Ortak mücadelemizi sürdüreceğiz'

MHP Karacabey İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçilen Başkan Hilmi Kaya ve ilçe teşkilatı, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'a iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, Karacabey ortak paydasında çalışmalara devam etme vurgusu yinelendi.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2020 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2020 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
MHP Karacabey İlçe teşkilatından Başkan Özkan'a ziyaret! 'Ortak mücadelemizi sürdüreceğiz'

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen kongre sonrası yeniden ilçe başkanlığı görevine seçilen MHP Karacabey İlçe Başkanı Hilmi Kaya ve ilçe teşkilatı, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'a iade-i ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Ali Özkan, MHP ilçe teşkilatına 'hayırlı olsun' temennisini yenilerken, görevine yeniden seçilen ilçe yönetimini de bir kez daha tebrik etti.

Karacabey'in geleceği için ortak payda vurgusu

Ali Özkan, "Karacabey ortak paydasında, hep birlikte bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da istişare kültürüne dayanarak yol alacağız. Bu güzel kenti en iyi şekilde geleceğe taşımak için ortak mücadelemizi sürdüreceğiz. Ben sayın Hilmi Kaya ve değerli yönetimini tekrardan tebrik ediyorum.Bu güzel kenti en iyi şekilde geleceğe taşımak için Cumhur İttifakı olarak, ortak mücadelemizi sürdüreceğiz. Birlik ve beraberlik içinde, bu kutlu davaya sahip çıkıyoruz. Gerek AK Parti teşkilatlarımız gerekse de MHP teşkilatlarımız, milletimizle omuz omuza, gönül gönüle güçlü Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerleyişini sürdürecektir." dedi.

MHP İlçe Başkanı Kaya da bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da güzel diyaloglar çerçevesinde, Karacabey için güzel işlere imza atmak istediklerini belirterek, Başkan Özkan'a teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda ise Hilmi Kaya, Başkan Özkan'a işlemeli tabak hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.