Hava Durumu

MHP'li Büyükataman'dan Ali Babacan'a: Aksini iddia etmek bölücülerin kara propagandasıdır

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Miletvekili İsmet Büyükataman, resmî Twitter hesabı üzerinden Ali Babacan'ın partisinin kongresinde sarf ettiği; 'Hukuk Fakültesinde okuyan bir öğrencinin, kimliğinde "Diyarbakır" yazdığı için "hâkim" olamayacağı' söylemi üzerine sert tepki gösterdi. Büyükataman, "Terör örgütüyle bağı olmayan her vatandaşımızın, devletin her kademesinde bulunmak en tabii hakkıdır. Aksini iddia, bölücülerin kara propagandasından başka bir şey değildir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2020 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2020 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
MHP'li Büyükataman'dan Ali Babacan'a: Aksini iddia etmek bölücülerin kara propagandasıdır

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın açıklamaları şu şekilde;

"Büyük Türk milletinin birliğine kasteden, saçtığı ve can suyu verdiği nifak tohumlarının yeşereceğine iman eden, bunu da partisinin logosuna yerleştiren Ali Babacan; partisinin bugün gerçekleşen olağan kongresinde HDP'den doğacak bölücülük boşluğuna talip olduğunu göstermiştir.

Hukuk Fakültesinde okuyan bir öğrencinin, kimliğinde "Diyarbakır" yazdığı için "hâkim" olamayacağını söylediğini iddia eden Babacan, devletine iftira atan bir müfteriden başka bir şey değildir. Ortada ne böyle bir öğrenci vardır ne de böyle bir görüşme.

Üzerinde ay yıldızlı şanlı bayrağımızın bulunduğu kıymetli kimlik kartını taşıyıp herhangi bir terör örgütüyle bağı olmayan her vatandaşımızın, devletin her kademesinde bulunmak en tabii hakkıdır. Aksini iddia, bölücülerin kara propagandasından başka bir şey değildir.

Zamanında, fitnedaşı Serok Ahmet'in Sayın Genel Başkanımıza yönelik hadsiz "Tunceli daveti"ni ve Sayın Genel Başkanımızın Tunceli ziyaretinin ardından Serok'un suratının aldığı o ifadeyi Babacan'a hatırlatmak isterim.

Milliyetçi Hareket Partisi her zaman, her yerdedir. Şiarımız ve insanımıza bakışımız ise gayet açıktır: "Adımız bir, anımız bir, acımız bir. Biz büyük bir aileyiz. Kuzeyden güneye, doğudan batıya, tek yürek, tek bileğiz. Biz büyük Türk milletiyiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.