Hava Durumu

MHP'li Büyükataman'dan sert sözler: 'Ahlaksız bir operasyon...'

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, partiye yönelik yapılan eleştirilere tepki gösterdi: 'Çok aktörlü, ahlaksız bir operasyonun yürütülmekte olduğunu göstermektedir. Allah, ıslah etsin...'

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2021 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2021 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
MHP'li Büyükataman'dan sert sözler: 'Ahlaksız bir operasyon...'

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman resmi Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Büyükataman, ''Partimize ve Sayın Genel Başkanımıza yönelik çirkin saldırılar düzenlemekte; bu çirkinlikler, bir dost dayanışması ile Kılıçdaroğlu'nun yönlendirme hesaplarından paylaşılmaktadır. Diğer yandan İP'in ucundaki hanımefendinin 10 Mart 2021 tarihli insanlık onurunu ayaklar altına alan, çirkin ve talihsiz ifadeleriyle örtüşmesi; Partimize yönelik çok aktörlü, ahlaksız bir operasyonun yürütülmekte olduğunu göstermektedir. Türk Milliyetçileri, kadına şiddet konusunda ama'sız ve fakat'sız en sert tedbirlerin alınması hususunda üzerine düşeni yapacağını ifade etmiştir. Partimizi kadına şiddetle yan yana gösterme çabaları beyhudedir. MHP; kadına,çocuğa,millete, devlete ve dahi kutsallarımıza kalkan eli kıracak, uzanan dili koparacak, yönelen kötü niyetleri kaynağında boğacak güce ve kararlılığa sahiptir.'' ifadelerini kullandı.

Büyükataman'ın açıklamaları şu şekilde;

''FETÖ'nün tescilli iftira merkezi olan @kacsaatolduson isimli Twitter hesabı, uzunca bir süredir Partimize ve Sayın Genel Başkanımıza yönelik çirkin saldırılar düzenlemekte; bu çirkinlikler, bir dost dayanışması ile Kılıçdaroğlu'nun yönlendirme hesaplarından paylaşılmaktadır.

Bu iftira merkezinin bolca övgüsüne mazhar olan Kılıçdaroğlu'nun ismini vermediği dostları böylece birer birer deşifre olmaktadır. PKK propagandasından vekilliği düşürülen Gergerlioğlu'na birlikte sahip çıkan dostların Kandil ve Pensilvanya'ya "uzaktan eğilim"i tartışmasızdır.

Diğer yandan bu saldırıların İP'in ucundaki hanımefendinin 10 Mart 2021 tarihli insanlık onurunu ayaklar altına alan, çirkin ve talihsiz ifadeleriyle örtüşmesi; Partimize yönelik çok aktörlü, ahlaksız bir operasyonun yürütülmekte olduğunu göstermektedir. Allah, ıslah etsin.

Türk Milliyetçileri "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın." felsefesine iman etmiş, Türk milletini kadını ve erkeğiyle yüce Allah'ın mukaddes emaneti bilmiş, kadına şiddet konusunda ama'sız ve fakat'sız en sert tedbirlerin alınması hususunda üzerine düşeni yapacağını ifade etmiştir.

Sayın Genel Başkanımız 2 Eylül 2020 tarihli basın açıklamasında "Çocukların Cinsel İstismarı", "Cinsel Dokunulmazlığa Karşı Suçlar" ve "Cebir ve Şiddet Kullanarak Anayasanın Öngördüğü Düzeni Ortadan Kaldırmaya Çalışmak" suçlarına idam cezası getirilmesini teklif etmiştir.

Bu teklife ilk karşı çıkanın Kılıçdaroğlu'nun CHP'si olduğunu hatırladığımızda kadına yönelik şiddete ve terör odaklarına kimlerin sahip çıktığını da görmüş oluruz. Gerçekleri "Zaman"la anlamaya kalkanların Partimizi kadına şiddetle yan yana gösterme çabaları beyhudedir.

Milliyetçi Hareket Partisi; kadına,çocuğa,millete, devlete ve dahi kutsallarımıza kalkan eli kıracak, uzanan dili koparacak, yönelen kötü niyetleri kaynağında boğacak güce ve kararlılığa sahiptir. Aksini iftira edenlerin derdi, işin dönüp kendilerine uzanacak olmasıdır.''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.