Hava Durumu

MHP'li Büyükataman'dan sert yanıt: Hadsiz, sözde gazeteci...

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, resmi Twitter hesabından Korkusuz Gazetesine yönelik açıklamada bulundu. Büyükataman, "Liderimizin Milliyetçiliğini ve vatan sevgisini sorgulamaya teşebbüs ederek hadsizleşen sözde gazeteci! Sen git, birlikte hareket ettiğin vatan düşmanlarının performansını sorgula" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2020 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2020 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
MHP'li Büyükataman'dan sert yanıt: Hadsiz, sözde gazeteci...

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Korkusuz isimli gazetede MHP Lideri Devlet Bahçeli' yi hedef alan köşe yazılarına dair Twitter üzerinden cevap verdi.

Büyükataman; "Liderimizin Milliyetçiliğini ve vatan sevgisini sorgulamaya teşebbüs ederek hadsizleşen sözde gazeteci! Sen git, birlikte hareket ettiğin vatan düşmanlarının performansını sorgula." dedi.

İşte İsmet Büyükataman'ın Twitter'dan yaptığı o açıklamalar:

Türk milletinin âli menfaatlerinin aksi istikametinde konumlandığı, gazetecilik ilkelerinden zerre nasibini almadığı hâlde tarafsızlıktan dem vuran Korkusuz isimli gazetenin varlık sebebi, aziz Türk milletinin fertlerinin arasına nifak tohumları ekmekten başka bir şey değildir.

Bu sebepledir ki bu ahlaksız yayın anlayışına yaranmak adına gazetenin köşe yazarları birbirleriyle yarışmakta, dönüşümlü olarak Genel Başkanımızı hedef almaktadır. Bugün olduğu gibi bazen de düşmanlık nöbetlerini karıştırıp hepsi aynı gün Devlet Bahçeli düşmanlığı yapmaktadır.

Bunlardan bir tanesi var ki oturmayı bilmez, kalkmayı bilmez; üslup bilmez, adap bilmez; devlet bilmez, millet bilmez. Yakını görmez, uzağı göreni çekemez. Elif bilmez, hatim indireni beğenmez. Asker, vatan savunmasına gider, niye gitti, der; barış olur, asker neden savaşmıyor, der.

Ağız, beyin, kalp ve kulak arasındaki koordinasyonu iflas etmiş bulunan Can Ataklı ve benzeri devlet ve millet düşmanları bilsin ki Milliyetçi Hareket'in Sayın Genel Başkanı -ömrü boyunca yaptığı gibi- size rağmen Türk devletinin ayakta durması için mücadele etmiştir, edecektir.

Sayın Genel Başkanımızın grup konuşması ortadadır. Verdiği mesajlar ortadadır.

Liderimizin Milliyetçiliğini ve vatan sevgisini sorgulamaya teşebbüs ederek hadsizleşen sözde gazeteci!

Sen git, birlikte hareket ettiğin vatan düşmanlarının performansını sorgula.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.