Hava Durumu

MHP'li Büyükataman: Uzattıkları dil yabancı kokmaktadır, tortulardan kurtulması şarttır

MHP Genel Sekreteri, Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, resmi Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Büyükataman, ''Saadet"i zillete yanaşmakta, "Gelecek"i Türkiye'nin düşmanlarına fırsat yaratmakta, bulanların Sayın Genel Başkanımıza uzattıkları dil yabancı kokmaktadır. O dilin temizlenip taşıdığı tortulardan kurtulması şarttır'' ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2020 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2020 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
MHP'li Büyükataman: Uzattıkları dil yabancı kokmaktadır, tortulardan kurtulması şarttır

MHP Genel Sekreteri Büyükataman'ın açıklamaları şu şekilde;

''Tek merkezde hazırlanan konuşma metinleri ile siyasetçi taklidi yapan particiklerin başındaki isimlerin ortak basın açıklamaları "Katılıyorum", "Aynı düşünüyoruz" komedyası ile geçmekte. Çok partili sistemin amacı çok seslilikken, çok particikli sistemin amacı tek sesliliktir.

"Saadet"i zillete yanaşmakta, "Gelecek"i Türkiye'nin düşmanlarına fırsat yaratmakta bulanların Sayın Genel Başkanımıza uzattıkları dil,yabancı kokmaktadır. O dilin temizlenip taşıdığı tortulardan kurtulması şarttır. Bu hâliyle bunlar,aziz milletimiz için "öteki" bile değildir.

Türkiye'nin bütçesinin görüşüldüğü bugünlerde israfın önlenmesi konusunda çeşitli teklifler sunulmaktadır. Teklifim; birbirinden bir farkı olmayan, tek varlık sebebi Partimize ve Sayın Genel Başkanımıza afgurmak olan bu particiklerin tek bir dernek etrafında toplanmasıdır.

Savunmaya geçtikleri terör yuvası HDP ile bu dernekte birlikte faaliyet yürütebilirler. Peşinen uyarmak istiyoruz ki uslanmayıp Kandil turlarına katılır, bölücübaşının heykelini dikmeyi haykıracakları zararlı bir dernek olurlarsa Dernekler Müdürlüğü gereğini yapacaktır.''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.