Hava Durumu

MHP lideri Bahçeli'den çok sert açıklama: 'Herkes ayağını denk alsın'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Partili Koray Aydın'ın 'liderimiz Devlet Bahçeli' gafıyla ilgili konuştu. Çok sert ifadeler kullanan Bahçeli, "Herkes ayağını denk alsın. Bunun altından kalkamazlar" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2018 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2018 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
MHP lideri Bahçeli'den çok sert açıklama: 'Herkes ayağını denk alsın'

MHP lideri Devlet Bahçeli, TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ı ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu. İYİ Partili Koray Aydın'ın gafı sorulan Bahçeli, olayın kasıtlı olduğunu savunarak "Yuhalama başlarsa bunun altından İYİ Parti kalkamaz. Herkes ayağını denk alsın" dedi.

Bahçeli'nin açıklamaları:

Gaf kelimesi, sürçülisan kelimesi bunlar bir kelime veya o kelimeyi oluşturan birkaç hecenin arasında bazı yanlış telaffuz ve yanlış kavramlar nitelendirebilecek konuşmalar yaptığınız takdirde bunun adı gaf olur. Koskoca bir cümlenin içerisinde gaf olmaz. Dört kişi arasında eğer bir konuşma planlama ve dışarıdaki kitleyi o manada yönlendirmeye yönelik bir gaflete düşmüşlerse çok büyük hata işlemişlerdir.

KASIT VAR MI?

Kesinlikle. Orada bir siyasi partinin genel başkanını yuhalattırabilecek bir tarzda gaf olmaz. Eğer bu yuhalama başlarsa bunun altından İYİ Parti kalkamaz. Herkes ayağını denk alsın. Ne yapmak istiyorlarsa ona göre hareket etsinler.

İYİ PARTİ'DE KOPMALARIN OLABİLECEĞİ İDDİALARI

Kopmalar olur mu, olmaz mı bilemiyoruz. Bizden koptukları biliniyor. Tekrar kopanlar bize gelir mi onu bilemiyorum. Ama bazıları var ki hiçbir şart altında MHP ile beraberlikleri kalmamıştır.

ABD'NİN TEHDİTLERİ

Twitter'da kesin ifadeler kullandım. Memleketi papazla tehdit etmeye kimsenin hakkı yoktur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.