Hava Durumu

MHP lideri Bahçeli'den Melih Gökçek'e açık kapı: 'Şeref kazandırır'

Yerel seçimlerde Melih Gökçek'e Ankara Büyükşehir Belediyesi adaylığı için herhangi bir önerilerinin olmadığını belirten MHP lideri Bahçeli, "Aday olmak istiyorsa o da ayrı bir konudur, MHP'ye şeref kazandırır" diyerek Gökçek'e yeşil ışık yaktı.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2018 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2018 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
MHP lideri Bahçeli'den Melih Gökçek'e açık kapı: 'Şeref kazandırır'

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Melih Gökçek'in yerel seçimlerde partisinin Ankara adayı olarak gösterileceği iddialarına yanıt verdi.

Bahçeli, "Sayın Gökçek'e herhangi bir önerimiz olmamıştır. Melih Bey değerli bir şahsiyettir, 'Onu belediye başkanı olarak görmek istiyoruz, MHP'de belediye başkanı olursa canı gönülden destekleriz. O şeklinde yaklaşımlar vardır. Aday olmak istiyorsa o da ayrı bir konudur, MHP'ye şeref kazandırır" diye konuştu.

SÜRPRİZİMİZ OLABİLİR

"İstanbul için sürprizimiz olabilir" diyen Bahçeli, "Daha önce İstanbul ile alakalı olarak aday göstermeyeğimizi ifade ettik. Siyaset kombini adı altında sistem önerdik. MHP her ilde kendi adayları ile seçime girmek kararı almıştır. İstanbul'da bir sürprizimiz olabilir. Cumhur İttifakı devam ediyor yerel ittifakta yokuz diyoruz" ifadesini kullandı.

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLARLA İLGİLİ TASARI

Bahçeli EYT ile ilgili de değerlendirme yaptı. "Diğer muhalefet partileri ile aynı alanda bulunmak istemiyoruz" diyen Bahçeli, "İP, CHP ve HDP ile yan yana olmak istemiyoruz. Onlar parlamenter sisteme dönme çabasında. Biz bu duruşlarını benimsemiyoruz. EYT konusunda MHP'nin seçim beyannamesinde madde vardır. Arkadaşların ön hazırlığı olmuştur. Bu konunun, bugünkü ekonomik şartlarda 700 milyarı bulacak. Bugünkü ekonomik dönemde ısrarcı olmama kanaatindeyiz. Meclis araştırması açılması konusunda MHP görüşlerini saklı tutmakla birlikte çekimser oy kullanmıştır" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.