Hava Durumu

MHP lideri Bahçeli'den 'Meral Akşener' kararı!

Dün gece İYİ Parti lideri Meral Akşener'in evinin önünde toplanan protestoculardan 11'i gözaltına alındı. MHP Genel Merkezi de Üsküdar İlçe Teşkilatını görevden aldığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2018 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2018 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
MHP lideri Bahçeli'den 'Meral Akşener' kararı!

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü, İYİ Parti lideri  Meral Akşener'in Beylerbeyi'ndeki evinin önünde dün gece yaşanan olayla ilgili çalışma başlattı. Evin çevresindeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri 11 kişiyi gözaltına aldı. Tespit çalışmalarının devam ettiği ve gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.

GÖREVDEN ALINDI

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in evinin önündeki olaylarında ardından MHP yönetimi, Üsküdar İlçe Teşkilatı'nı görevden aldı.

NE OLMUŞTU?

MHP lideri Devlet Bahçeli dün sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunmuş ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i eleştirmişti. Bahçeli'nin "Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP'ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme" sözlerine Akşener de kısa sürede cevap vermiş mesajına da adresini yazmıştı.

Akşener'in yaptığı açıklamadan sonra bir grup Akşener'in Beylerbeyi'ndeki evinin önüne giderek "Bozkurtlar burada! Hareketin lideri Devlet Bahçeli" diye slogan atmaya başlamış, Akşener de gruba "Erkekseniz gelin vurun, hadi gelin vurun, yuh be!" diyerek sert tepki göstermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.