Hava Durumu

MHP Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım ilçe başkanları güven tazeledi! İşte listeler...

MHP Osmangazi İlçe Başkanı Seyfi Seyfioğlu, Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç ve Yıldırım İlçe Başkanı Halil İbrahim Bozkurt, kongrede yeniden başkan seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2020 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2020 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
MHP Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım ilçe başkanları güven tazeledi! İşte listeler...

MHP Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer'de koronavirüs tedbirleri kapsamında kongreye gidildi.

Konglerde tek aday olan MHP Osmangazi İlçe Başkanı Seyfi Seyfioğlu, Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç ve Yıldırım İlçe Başkanı Halil İbrahim Bozkurt, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Kongrelerde koronavirüs tedbirleri sıkı sıkıya uygulandı.

Osmangazi'nin kongresine MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman da katıldı.

MHP Osmangazi İlçe Başkanı Seyfi Seyfioğlu'nun yönetim listesi şu şekilde:

(MHP Osmangazi İlçe Başkanı Seyfi Seyfioğlu)

Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç'un yönetim listesi:

(Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç)

Yıldırım İlçe Başkanı Halil İbrahim Bozkurt'un yönetim listesi:

Seçim sonucuyla birlikte güven tazeleyen Bozkurt, "13. Olağan Genel Kurulumuz tamamlanmış olup, başta tüm Türkiye ve Yıldırım'a hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan temenni ediyorum. Genel Merkez yönetimimiz bu dönem itibariyle tek adaylı bir seçim, kongre öngördü. Tek adaylı bir seçim olması nedeniyle sorumluluğumuzun arttığının farkındayız. Bu görev bilinciyle beraber inşallah önümüzdeki dönem görevimizi layıkıyla yerine getireceğiz. Kongremize katılım sağlayan delegelerimize ve misafirlerimize teşekkür ederim. Geçmiş dönem de birlikte görev yaptığımız tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni dönemde birlikte görev yapacağımız teşkilat üyelerimize yüce Allah dan kolaylıklar diliyorum. Ne mutlu TÜRK'üm diyene." ifadelerini kullandı.
 

(Yıldırım İlçe Başkanı Halil İbrahim Bozkurt)

İsmet Büyükataman sosyal medya hesabından: "İstiklal için birlik, istikbal için dirlik. Kazanan Türkiye olacak." şiarıyla Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçe kongrelerimizi gerçekleştirdik. Kongrelerimizin Bursa'mıza ve büyük Türk milletine hayırlı olmasını temenni ediyorum" mesajını paylaştı.

23 Ağustos Pazar günü sırasıyla Mustafakemalpaşa, Kestel, Orhaneli, Harmancık, Büyükorhan ve Keles kongreleri yapılacak.

İnegöl, Yenişehir, Gemlik, Orhangazi, İznik kongreleri 29 Ağustos Cumartesi günü; Mudanya, Gürsu, Karacabey kongreleri ise 30 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.