Hava Durumu

Millenicom'a 'Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülü'

Türkiye'de alternatif telekom sektörünün öncü şirketi Millenicom, ülkemizde müşteri memnuniyetini ölçen ilk ve tek yarışma A.C.E Awards'da Gold ödüle layık görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2021 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2021 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Millenicom'a 'Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülü'

SOCAR Türkiye'nin alternatif telekom sektörüne öncülük eden iştiraki Millenicom, "müşteri merkezli kusursuz hizmet" vizyonuyla yürüttüğü çalışmaları sayesinde, iletişim sektöründe en yüksek memnuniyet oranına sahip 2. şirket oldu. Ülkemizin ilk ve tek müşteri memnuniyetini ölçen platformu Sikayetvar.com tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen A.C.E Awards "Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri", 21 Haziran'da Çırağan Palace Kempinski otelinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 17 farklı sektörde müşteri deneyimini en iyi yöneten ulusal ve uluslararası markaların değerlendirildiği yarışmada, Millenicom iletişim sektöründe Gold ödülü kazandı.

YAŞAR ÖZTÜRK: 'KUSURSUZ MÜŞTERİ DENEYİMİNE İNANIYORUZ'

Millenicom Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Öztürk, ödülle ilgili yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Müşterilerimizle temas ettiğimiz her noktada kusursuz müşteri deneyimini hedefliyoruz. Performans ve şikâyet yönetimi gibi süreçlerimizi mükemmelleştirmek için yıllardır yatırım yapıyoruz. Bize istedikleri an, istedikleri platform üzerinden kolayca ulaşabilmeleri için çağrı merkezimiz, online işlemler merkezimiz, mobil uygulamamız, sektörümüzde sadece bizim kullandığımız WhatsApp destek hattımız üzerinden 7 gün 24 saat hizmet veriyoruz. Sikayetvar.com gibi platformları da çok yakından takip ediyor, talepleri mutlaka çözüme kavuşturuyoruz. Hızlı çözüm, teşekkür ve memnuniyet oranı gibi kriterlerin değerlendirildiği bu yarışmada Gold ödülü kazanmamız bunun en güzel göstergelerinden biri oldu. Özellikle pandemi döneminde özverili çalışmalarıyla bu ödülü almamıza katkıda bulunan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim."

ÖDÜL, 400 BİN MÜŞTERİ ANKETİNİN DEĞERLENDİRİLMESİYLE VERİLİYOR

A.C.E Awards kapsamında Sikayetvar.com üzerinden yapılan şikayetleri en iyi şekilde yöneten markalar ödüllendiriliyor. Sikayetvar.com'un kullanıcılarıyla yıl boyu yaptığı 400 bin anket çalışması değerlendirilerek "Müşteri Deneyim Endeksi" oluşturuluyor. Değerlendirmenin ilk aşamasında, markaların irtibat hızı, şikâyet süreci, çözüm hızı, sonuçtan memnuniyet ve teşekkür oranı ölçümleniyor. İkinci aşamada ise şikâyet çözüme kavuşturulduktan sonra müşterinin memnuniyet, bağlılık ve tavsiye etme kriterleri değerlendirmeye alınıyor. Tüm parametrelerde en yüksek puanı alan marka sektöründe birinci oluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.