Hava Durumu

Milletvekili ve bürokratları kaçıracaklardı! DEAŞ'a büyük operasyon

Emniyet Genel Müdürlüğü, Adana merkezli DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonda, 19 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı. Şüphelilerin milletvekilleri, üst düzey bürokrat ve iş insanları, turist kafileleri ve savcıların kaçırılması, çarşı ve mahalle bekçileri ile polis memurlarına yönelik saldırı planlaması içerisinde oldukları belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2020 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2020 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Milletvekili ve bürokratları kaçıracaklardı! DEAŞ'a büyük operasyon

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, terör örgüt DAEŞ'in eylem ve faaliyetlerinin tespit ve deşifre edilmesine yönelik çalışmalar kapsamında Adana merkezli operasyon gerçekleştirildi.

Operasyonda, 19 şüpheli gözaltına alınırken yaklaşık 500 gram patlayıcı madde, çok sayıda silah ile örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi.

Örgütsel materyallerde yapılan incelemelerde yakalanan zanlıların, milletvekilleri, üst düzey bürokrat ve iş insanları, turist kafileleri ve savcıların kaçırılarak esir alınması, çarşı ve mahalle bekçileri ile polis memurlarına saldırı yapılması ve stratejik öneme sahip yerlere eylem planlaması içerisinde oldukları tespit edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.