Hava Durumu

Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: Misliyle karşılık verildi!

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamada; "Fırat Kalkanı bölgesinde 2 kahraman silah arkadaşımızı şehit eden teröristlere misliyle karşılık verilmiş, yapılan etkili atışlar sonucu terör mevzileri yerle bir edilmiş ve ilk belirlemelere göre en az 7 teröristin etkisiz hâle getirildiği tespit edilmiştir." denildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2021 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2021 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: Misliyle karşılık verildi!

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesinde kirpi aracına saldırarak 2 kahraman Mehmetçiği şehit eden teröristlere verilen karşılık sonucunda ilk belirlemelere göre en az 7 teröristin etkisiz hale getirildiğinin tespit edildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Fırat Kalkanı bölgesinde 2 kahraman silah arkadaşımızı şehit eden teröristlere misliyle karşılık verilmiş, yapılan etkili atışlar sonucu terör mevzileri yerle bir edilmiş ve ilk belirlemelere göre en az 7 teröristin etkisiz hâle getirildiği tespit edilmiştir" denildi.

"ŞEHİTLERİMİZİN KANINI YERDE BIRAKMADIK"

Bakanlık açıklamasında şehitlerin kanının yerde bırakılmadığı belirtilerek, "Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız. Bölgede operasyon ve atışlar devam ediyor. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kıymetli ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" ifadeleri kullanıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.