Hava Durumu

Milli Takım'a nazar boncuğu! İzlanda'dan istediğimizi alamadık...

Şenol Güneş yönetiminde çıkışa geçen A Milli Takımımız, EURO 2020 elemeleri H Grubu'ndaki 4. maçında İzlanda'ya 2-1 mağlup oldu. Grupta ilk gollerini yiyen Ay-Yıldızlılar ayrıca 2019'daki ilk yenilgisini aldı. Türkiye bu sonuçla 9 puanda kaldı. İzlanda ile Andorra'yı yenen Fransa da aynı puana yükseldi

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2019 23:53
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2019 23:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Milli Takım'a nazar boncuğu! İzlanda'dan istediğimizi alamadık...

EURO 2020 Elemeleri H Grubu 4. maçında İzlanda ile A Milli Takımımız karşı karşıya geldi. İzlanda'nın başkenti Reykjavik'te bulunan Laugardalsvöllur'da oynanan mücadeleyi 2-1 kaybettik.

İzlanda, iki duran toptan ki gol birden buldu. 21 ve 32. dakikalarda Ragnar Sigurdsson, İzlanda'yı öne geçiren golleri attı. Millilerimiz de Dorukhan Toköz ile kornerden bir gol bularak 40. dakikada farkı indirdi.

İkinci yarı boyunca net fırsatlar yakalayan ve oyunu tek kale oynayan Millilerimiz, maalesef eşitlik golünü bulamadı.

Bu sonuçla elemelerdeki ilk puan kayıplarını yaşayan Millilerimiz, 9 puanda kaldı ve ikinci sıraya indi. İzlanda ise bu galibiyetle puanını 9'a yükseltti ve üçüncü sırayı aldı.

Millilerimiz, bir sonraki maçını 7 Eylül'de Andorra ile Türkiye'de oynayacak. İzlanda ise sahasında Moldova'yı ağırlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.