Hava Durumu

Milli Takım Eskişehir'de dağıldı!

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu maçında A Milli Takımımız evinde İzlanda'ya 3-0 mağlup oldu. Büyük umutlarla çıktığımız İzlanda karşısında etkisiz bir oyun sergileyen Ay yıldızlılar, bir Dünya Kupası trenini daha kaçırdı.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2017 23:53
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2017 23:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Milli Takım Eskişehir'de dağıldı!

A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda İzlanda ile Yeni Eskişehir Stadı'nda karşılaştı. Türkiye bu maça Hırvatistan maçının kadrosundan tek farkla, cezalı Hakan Çalhanoğlu'nun yerine Emre Belözoğlu ile başladı. Galatasaray'da savunmanın önemli ismi olan Serdar Aziz ve Roma forması giyen Cengiz Ünder'in maç kadrosunda yer almadı. Mircea Lucescu ise cezası nedeniyle maçı tribünden takip etti.

HAYALLER ERKEN BİTTİ

Maça iyi başlayan taraf İzlanda oldu. Üst üste duran top şansı yakalayan İzlanda, bu pozisyonlardan sonuç alamadı. 32. dakikada Bodvarsson'un sol kanattan ceza sahasına çevirdiği topu, arka direkte Gudmundsson tamamladı ve İzlanda'yı 1-0 öne geçirdi. Şoku üzerinden atamayan milliler Mehmet Topal'ın hatalarından yararlanan Bjarnason'un skoru 2-0'a getiren golüyle ilk yarıyı 2-0 geride tamamladı.

NEFES ALAMADAN...

İkinci yarıya Nuri Şahin-Ozan Tufan değişikliği ile başlayan ve skoru değiştirmek isteyen Türkiye kalesinde bir erken gol daha gördü. 50. dakikada oluşan karambolde Arnason farkı 3'e çıkaran golü kaydetti. Maçta başka gol olmadı ve İzlanda bu sonuçla puanını 19'a çıkararak liderlik koltuğuna oturdu.

HAYALLER SUYA DÜŞTÜ

Bu sonuçla 14 puanda kalan Ay Yıldızlar'ın Dünya Kupası finallerine katılma iddiası tamamen sona erdi. 79. dakikada sarı kart gören Caner Erkin, cezalı duruma düştü ve Finlandiya ile oynanacak gruptaki son maçta takımdaki yerini alamayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.