Hava Durumu

Mimarlar Odası Bursa Şubesi'nin staj uygulaması bu yıl da sürecek

Mimarlar Odası Bursa Şubesi, pandemi nedeniyle staj yapacak yer bulmakta güçlük mimarlık fakültesi öğrencilerinin Şube merkezinde staj yapabilmelerine imkan sağlayan uygulamaya bu sene de devam edecek. Mimarlar Odası Bursa Şubesi'nin yaz stajı programı 26 Temmuz-20 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2021 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2021 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mimarlar Odası Bursa Şubesi'nin staj uygulaması bu yıl da sürecek

Konuyla ilgili açıklama yağan Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek, "Pandemiden dolayı staj yeri bulamayan öğrencilerimize yardımcı olmak için bu yıl da Mimarlar Odası Bursa Şubesi olarak Staj Programı düzenledik. Sıralı 2 dönem olarak yapılacak olan staj programı, Uludağ Üniversitesi ve diğer üniversiteden mimarlık öğrencilerinin katılımına açık olup hem online, hem de fiili olmak üzere 2 farklı şekilde uygulanacaktır. Program boyunca Şube bünyesinde kurulan Staj Komisyonu tarafından temel mimarlık pratiği üzerine anlatımlar yapılacak ve öğrencilerin öğrendiklerini projelendirmelerine yardımcı olunacaktır. Aynı zamanda öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkı sunmak için farklı konularda uzman Mimar ve Mühendislerin konuk edileceği seminerler düzenlenecektir" dedi.

Mimarlar Odası Bursa Şubesi'nin staj programından yararlanmak isteyen mimarlık fakültesi öğrencilerinin okullarından alacakları staj başvuru belgesi ile ilan@bursamimar.org.tr adresine başvurmaları gerekiyor.

Mimarlar Odası Bursa Şubesi'nin ilkini geçen yıl başlattığı yaz stajı programından 171 mimarlık öğrenci yararlanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.