Hava Durumu

Minik gururumuz! Almanya'da tüm kategorilerin en iyisi oldu!

Bursa'da yaşayan piyano dehası Ali Keskin, 4 yaşında piyano çalmayı öğrenip 7 yaşında Avrupa'da tüm kategorilerin en iyisi olmayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2021 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2021 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Minik gururumuz! Almanya'da tüm kategorilerin en iyisi oldu!

Tam bir piyano dehası olan Ali Keskin, 4 yaşında piyano çalmayı öğrendi. Küçük yaşına rağmen piyanoyu usta sanatçılar gibi çalmayı başaran küçük yeteneğin ünü ülke sınırlarını aştı. Almanya'da düzenlenen uluslararası prestijli piyano yarışmasında 20 ülkeden 200 kişiyi geride bırakarak tüm kategorilerin en iyisi seçildi.
En büyük tutkusu piyano çalmak olan minik yetenek, ileride büyük bir piyano sanatçısı olmak istiyor.

Piyano çalmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Ali Keskin, "Piyano çalmayı çok seviyorum. Günde 3 saatimi piyano çalarak geçiriyorum. 4 yaşında piyano çalmaya başladım. Şu an 7 yaşındayım. Geçtiğimiz günlerde Almanya'da düzenlenen yarışmada tüm kategorilerin en iyi seçildim. Bundan sonra kendimi daha da geliştirerek iyi bir piyano satıcısı olmayı hedefliyorum" dedi.

Anne Öznur Keskin, "Ali 4 yaşında piyano çalmaya başladı. Şuan 7 yaşında Almanya düzenlenen 20 ülkeden 200 kişinin katıldığı yarışmada tüm kategorilerin en iyisi seçildi. Bu daha bizi mutlu etti" şeklinde konuştu.

Ali'ye 3 yıldır ders veren hocası Elena Çekiç, "Ali geldiğinde 3-4 yaşındaydı. Yaşı küçük olduğu için kabul etmek istemedim. Ama yeteneği görünce ders vermeye karar verdim. Çok yetenekli son katıldığı yarışmada ödül almayı başardı" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.