Hava Durumu

'MİT' destekli TRT1 dizisi başlıyor!

TRT 1 ekranlarında devletin tek istihbarat örgütü MİT'in işleyişini ve operasyonlarını konu alan yepyeni bir dizi başlıyor. "Teşkilat" ismi verilen dizinin ilk fragmanında, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın sır gibi saklanan ve kale adıyla bilinen kampüsünden görüntüler yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2021 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2021 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'MİT' destekli TRT1 dizisi başlıyor!

Uluslararası teröristler, suikastçılar, silah kaçakçıları, devlet sırları... Birbirinden tehlikeli görevler için seçilen gizli ajanlar...

Ve gerilimin, aksiyonun eksik olmadığı, ters köşelerle dolu yepyeni bir dizi başlıyor.

Teşkilat dizisi; etraf aşk, entrika, dram dizilerinden geçilmiyorken, meraklısına akıl oyunları vadediyor.

Daha önce pek çok dizi içinde örtülü olarak adı geçen MİT ilk kez bu kadar net ortaya konuyor.

Soluk soluğa ajanlık maceralarını çok izledik ama bu dizi bambaşka! Aksiyonu  bol dizi gerçek olaylardan yola çıkacak. Popüler oyuncuların yer aldığı proje, her pazar izleyici karşısına çıkacak.

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin'in yer aldığı 'Teşkilat'ın ilk tanıtımı, diziye dair merakı arttırarak kısa sürede büyük ilgi gördü.

MİT'in yöntemleri de olacak

Polisiye-ajan film meraklılarının ilgisini çekecek dizi MİT'in görev uygulamada kullandığı bazı yöntemleri ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeleri de izleyicileriyle buluşturacak.

Gerçek olaylar anlatılacak

Türkiye tarihinin gerçek olaylarına ve gerçek kahramanlarını konu alan dizide; bazen bir ölüm kalım savaşının, bazen bir ateş çemberinin içinde kötü adamların kim olduğu da çok konuşulacak ve tartışılacak.

Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Teşkilat, 7 Mart 2021 Pazar günü TRT 1'de izleyiciyle buluşacak.

Güçlü kadrosu ve görkemli prodüksiyonu ile merakla beklenen Teşkilat Milli İstihbarat Teşkilatının perde arkasını gözler önüne serecek.

Teşkilat, 7 Mart tarihinden itibaren her pazar saat 20.00'de TRT 1'de olacak.

  

Bazı kahramanlar vardır; devlet onlarla yaşar, isimleri tarihe gömülür...#Teşkilat, 7 Mart Pazar günü TRT 1'de başlıyor.@teskilattrt
pic.twitter.com/UcN6Q6zMpu

-- TRT 1 (@trt1) February 26, 2021
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.