Hava Durumu

Mucize Doktor bir oyuncusuyla daha yollarını ayırdı!

Perşembe akşamlarının başarılı yapımlarından Mucize Doktor bir oyuncusu ile daha yollarını ayırdı. Başrollerini Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal'ın paylaştığı Mucize Doktor dizisinin geçtiğimiz haftalardaki bölümlerinde Adil Hoca karakterine hayat veren Reha Özcan diziden ayrılmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2021 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2021 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mucize Doktor bir oyuncusuyla daha yollarını ayırdı!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor dizisinde bir ayrılık daha yaşandı. Perşembe akşamlarına damgasını vuran Mucize Doktor dizisi geçtiğimiz günlerde Reha Özcan ile yollarını ayırmıştı. Edinilen bilgiye göre Mucize Doktor dizisinde Demir karakterine hayat veren oyuncu Fırat Altunmeşe kadrodan ayrıldı.

MUCİZE DOKTOR'DA BİR AYRILIK DAHA!

Tv100'de yer alan habere göre; Fox Tv'de perşembe günleri yayınlanan ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesini anlatan Mucize Doktor dizisinde Demir karakterine hayat veren Fırat Altunmeşe diziye veda etti.

Yağız Alp Akaydın'ın yönettiği dizideki rolü biten Altunmeşe'nin kovid vakalarının artmasıyla beraber panik atak yaşamaya başladığı ve yapım şirketiyle anlaşarak bir süre çalışmaya ara vermek istediği öğrenildi.

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.