Hava Durumu

Mucize Doktor'un Nazlı'sının aşkı ortaya çıktı!

FOX TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor ekran macerasına zorunlu ara verdi. Fakat dizinin başarılı oyuncu kadrosu seyircinin yakın takibinde. Sinem Ünsal'ın sevgilisi Kıvanç Kılıç, aşk dolu pozlarını kendi hesabında paylaşıyor. 

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2020 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2020 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mucize Doktor'un Nazlı'sının aşkı ortaya çıktı!

FOX TV'nin ilgiyle takip edilen Kore uyarlaması dizisi Mucize Doktor, senaryosu ve oyuncu kadrosu ile her hafta seyirciden tam not almayı başardı. Dizinin konusu kadar karakterleri de ilgiyle takip ediliyor.  Koronavirüs salgının ülkemizde de giderek artmasının ardından dizi setleri bir bir durdu. Mucize Doktor dizisi de salgın nedeniyle ekran macerasına zorunlu ara vermek zorunda kaldı.

Dizi yaklaşık 3 haftadır ekranlarda yok ama dizinin başarılı oyuncu kadrosu seyircinin yakın tabikinde. Mucize Doktor dizisi ile hayran kitlesini ikiye katlayan dizinin Nazlı'sı Sinem Ünsal ise sosyal medyanın yakından takip ettiği isimlerin başında geliyor. 

Oyunculuğu ve işi ile gündeme gelmeye özen gösteren, özel hayatını kameralardan uzak yaşayan hatta aşk sorularına cevap vermeyen Sinem Ünsal'ın sevgilisi ortaya çıktı. 

Kısa sürede hayran kitlesini arttıran ve Instagram hesabında 905 bin kişi tarafından takip edilen güzel oyuncu kendisi gibi oyuncu olan Kıvanç Kılıç ile yaklaşık 2 yıldır gözlerden uzak dolu dizgin aşk yaşıyor. 

Kendi sosyal medya hesabında sevgilisi ile pozlarını paylaşmayan Ünsal'ın aksine oyuncu sevgilisi Kıvanç Kılıç aşk dolu pozlarını sık sık kendi hesabında paylaşıyor. 

Oyuncu olan Kıvanç Kılıç, Diriliş Ertuğrul, Kalbimdeki Deniz gibi dizilerde rol aldı. Sinem Ünsal'ın sevgilisi Kılıç ekran yerine sahnede olmayı tercih eden oyunculardan biri. 

Hayatının aşkı ile bir tiyatro oyununda tanıştığını söyleyen Sinem Ünsal, sevgilisi hakkında  "İlişkimde gerçekten çok mutluyum. Ona (Kıvanç Kılınç) kıyasla çok daha yoğun bir tempoda çalışıyorum. Benim bu kadar dengesiz çalışma koşullarımı kendi hayatına uydurduğu için ona şükran borçluyum" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.