Hava Durumu

Mudanya Belediye Başkanlığı'na CHP'den bir aday adaylık başvurusu daha!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2001-2004 yılları arasında CHP İlçe Başkanlığı yapan Şenol Seven, 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler için Mudanya Belediye Başkanlığı'na aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2018 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2018 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mudanya Belediye Başkanlığı'na CHP'den bir aday adaylık başvurusu daha!

CHP'de 1978'li yıllarda Gençlik Kolları'ndan bu yana çalışan ve yakın dönemde Mudanya İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Şenol Seven, partisinden Mudanya belediye başkanlığına aday adaylığı için başvuru yaptı. Uzun yıllardır Mudanya halkıyla iç içe olduklarını belirten Seven, Mudanya için yapılması gereken ne varsa yapmaya hazır olduklarının altını çizdi.

"Mudanya'da bizi büyütenlere, bizimle beraber yürüyenlere, göz göze gelenlere ve el verenlere bizim borcumuz var" diyen Seven, "Uzun yıllardır Mudanya halkıyla iç içeyiz. Mudanya için yapılması gereken ne varsa yapmaya hazırız. Genel Merkez'den görev bekliyoruz" diye konuştu. 

CHP'nin Mudanya'da kurucu üyeleri arasında bulunan merhum Arif Seven'in oğlu olan Şenol Seven, örgütün tabanından gelen ve bu noktada çalışma yapan, örgütçü bir insan olarak belediye başkanlığına talip olduğunu kaydederek, partisinden aday adaylığına başvuranlara başarılar diledi. Seven Kravat'ın sahibi olan Şenol Seven, evli, iki çocuk babası ve bir torun sahibidir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.