Hava Durumu

Mudanya'da koronavirüs tedbirleri artırıldı

Bursa Mudanya Belediyesi artan koronavirüs vak'alarının ardından temizlik ve dezenfekte çalışmalarını ilçenin tamamında yaygınlaştırdı. Yoğun olarak kullanılan kamu binalarının yanı sıra 21 Eylül'de yüz yüze eğitime başlayacak olan okullarda dezenfekte çalışmalarına başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2020 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2020 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mudanya'da koronavirüs tedbirleri artırıldı

Mudanya Belediyesi, ülke genelinde artan koronavirüs vak'alarına paralel olarak ilâçlama ve temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı. Mudanya Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri Birimi'ne bağlı ekipler, 21 Eylül'de yüzyüze eğitime başlayacak olan okullardaki dezenfekte işlemlerinin yanı sıra insanların yoğun olarak kullandığı kamu binalarını da temizliyor. Öğrencilerin ve öğretmenlerin okullarda temas edebileceği masalar, kapı kolları, lavabolar, toplantı salonları gibi tüm alanlarda ilaçlama işlemleri yapılıyor.

Gece gündüz sahaya çıkan dezenfeksiyon ekibinin isevirüs tehdidi ortadan kalkıncaya kadar düzenli olarak çalışmalarına devam edeceğini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Mudanyalı hemşehrilerimizin sağlığı için çalışıyoruz. Mart ayından bu yana aldığımız tedbirler, hemşehrilerimizin duyarlılığı ve belediye ekiplerimizin çalışmalarıyla ilçemizde vak'aların daha az görülmesine katkı sağladık. Önümüzdeki süreçte de sosyal mesafe ve hijyen konusunda her birimize önemli sorumluluklar düşüyor. Lütfen sevdiklerimiz için tedbiri elden bırakmayalım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.